OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στη λαϊκή συνέλευση που οργάνωσαν κάτοικοι και επαγγελματίες της Κεραμωτής, για το μείζον θέμα της διακοπής του έργου αποχέτευσης και τα προβλήματα που δημιούργησε στους δρόμους του οικισμού, παρέστη ο δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος. Στην τοποθέτησή του, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, παρουσίασε το ιστορικό του έργου, τις πραγματικές αιτίες διακοπής των εργασιών από τον εργολάβο, τις ενέργειες που έχει κάνει η διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) και το πως σχεδιάζει να τελειώσει το έργο στο εγγύς μέλλον.

Για αρκετές ώρες, ο δήμαρχος Νέστου απάντησε σε κάθε ερώτημα των κατοίκων και των επαγγελματιών, ενώ πάρθηκε η απόφαση, για την περαιτέρω από κοινού δράση με σκοπό την επίλυση του προβλήματος. Στη συνέλευση παραβρέθηκε σύσσωμη η δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας, το τοπικό συμβούλιο, εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης και πλήθος πολιτών.
Τρεις ημέρες νωρίτερα, στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α. Νέστου, έγινε έκτακτη σύσκεψη αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων για το συγκεκριμένο έργο, ενώ ο δήμαρχος επικοινώνησε με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και με τον ειδικό συνεργάτη του υπουργού, ώστε να πιέσει για την άμεση ένταξη του υπόλοιπου τεχνικού αντικειμένου του έργου.
Την Τετάρτη 19 Απριλίου 2017, επίσης, ο Βαγγέλης Τσομπανόπουλος και η νομική σύμβουλος του Δήμου Νέστου, μετέβησαν στο Δασαρχείο Καβάλας, όπου ο δήμαρχος κατέθεσε ως μάρτυρας για την υπόθεση της καταγγελίας, σχετικά με την ελεύθερη κατασκήνωση πολιτών πλησίον του δημοτικού κάμπινγκ την περίοδο διεξαγωγής του φεστιβάλ “Πλάι στο κύμα”.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ