Για έκτη φορά τα τελευταία δυο-τρία χρόνια ο Δήμος Καβάλας αναγκάζεται να τοποθετήσει νέα ταμπλό και μπασκέτες στα ανοικτά γήπεδα της Καλαμίτσας, αποκαθιστώντας τις καταστροφές που πραγματοποιούν βάνδαλοι, προφανώς νεαροί, συμπολίτες μας. Και δεν πρόκειται για φυσιολογική φθορά λόγω της χρήσης τους, απ’ όσους προπονούνται, αλλά για βανδαλισμούς που πραγματοποιούν κάποιοι, απλώς και μόνο, επειδή έτσι διαστροφικά διασκεδάζουν. Δεδομένου ότι λόγω της καταστροφικής μανίας λίγων, ανάγωγων, ο Δήμος αναγκάζεται να κάνει σημαντικές δαπάνες από το δημοτικό του ταμείο, που είναι χρήματα που όλοι πληρώνουμε, ενώ θα πρέπει, οι συμπολίτες μας, να ευαισθητοποιηθούν και να καταγγέλλουν τους καταστροφείς, όταν τους εντοπίζουν.

Μια και αναφερθήκαμε σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου, να σημειώσουμε ότι ολοκληρώθηκαν χθες οι εργασίες που αφορούν την προετοιμασία για την τοποθέτηση των νέων ταπήτων στα γήπεδα τένις στην Καλαμίτσα. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες μας, ολοκληρώθηκε η προμήθεια των ταπήτων και από το Σαββατοκύριακο, εξειδικευμένο συνεργείο θα ξεκινήσει την τοποθέτησή τους.

Εξάλλου, με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται το έργο ανάπλασης του Βερούλειου γηπέδου και στις επόμενες μέρες, ολοκληρώνεται το στραγγιστικό, αρδευτικό, ποτιστικό σύστημα και αμέσως μετά, θα ξεκινήσουν οι εργασίες τοποθέτησης του νέου φυσικού χλοοτάπητα. Συνεχίζονται ταυτόχρονα οι οικοδομικές εργασίες στον χώρο των αποδυτηρίων ενώ επίκειται και η τοποθέτηση των πυλώνων φωτισμού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ