Ανεβαίνει αγωνιστικά και ψυχολογικά ο Νέστος Χρυσούπολης

0

Ο Νέστος Χρυσούπολης βρήκε τον «δρόμο» προς τις επιτυχίες και μαζί την καλή ψυχολογία, για να ανατρέψει την δύσκολη αρχή που έκανε στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας. Με τέρμα που σημείωσε ο Μπάμπουρας νίκησε 1-0 τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και βρέθηκε στο όριο της παραμονής στην κατηγορία. Απομένουν έξι αγωνιστικές ημέρες, για την λήξη του πρωταθλήματος και θεωρούμε πως μπορεί να τερματίσει ψηλότερα στην βαθμολογία.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου, δυστυχώς, δεν συνέχισε το «σερί» των θετικών αποτελεσμάτων και απομακρύνθηκε από το όριο της παραμονής. Μαθηματικά ελπίζει, αλλά θα χρειαστεί να κάνει μία (νέα) αντεπίθεση στις εναπομείνασες αγωνιστικές ημέρες. Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 ηττήθηκε στην έδρα του από τον Θερμαϊκό Θέρμης. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής ημέρας στον 1ο όμιλο είναι τα ακόλουθα: Αναγέννηση Πλαγιάς-Εθνικός Σοχού 0-2, Ορφέας Ξάνθης-Αγροτικός Αστέρας 0-1, Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου-Θερμαϊκός Θέρμης 0-1, Αλεξανδρούπολη-Άρης Αβάτου 3-1, Νέστος Χρυσούπολης-Απόλλων Παραλιμνίου 1-0, Δόξα Δράμας-Πανδραμαϊκός 1-1.

Η βαθμολογία του ομίλου έχει ως εξής: Αγροτικός Αστέρας 38, Άρης Αβάτου 27, Πανδραμαϊκός 26, Εθνικός Σοχού 24, Θερμαϊκός Θέρμης 23, Απόλλων Παραλιμνίου 22, Δόξα Δράμας 20, Νέστος Χρυσούπολης 20, Αλεξανδρούπολη 19, Ορφέας Ξάνθης 15, Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου 14, Αναγέννηση Πλαγιάς 14.

Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 θα διεξαχθούν τα παιχνίδια: Εθνικός Σοχού-Νέστος Χρυσούπολης, Ορφέας Ξάνθης-Αναγέννηση Πλαγιάς, Θερμαϊκός Θέρμης-Άρης Αβάτου, Πανδραμαϊκός-Αλεξανδρούπολη, Απόλλων Παραλιμνίου-Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου, Αγροτικός Αστέρας-Δόξα Δράμας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ