• Βαρύ του κάθισε (στο στομάχι) του «επτάστερου» και δεν μπορεί να το χωνέψει, ότι οι Καβαλιώτες παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αυτοί που διοικούν την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, δεν τον ψήφισαν στην εκλογή προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.). Θα έχει να το λέει μέχρι να πάψουν να διοικούν την Ε.Π.Σ. Καβάλας.
  • «Τι να περιμένουμε, όταν οι Καβαλιώτες δεν στηρίζουν τον Καβαλιώτη υποψήφιο», είπε. Όπως στηρίζει εκείνος την ομάδα ποδοσφαίρου της Καβάλας. Τόσο πολύ τη στηρίζει, που δεν φιλοτιμήθηκε να προσφέρει «δώρο» μία, έστω, μεταγραφή ποιοτικού ποδοσφαιριστή, για να ενισχυθεί αγωνιστικά και να διεκδικήσει την κατάκτηση της 1ης θέσης στον όμιλο και εν συνεχεία την άνοδο στη Β΄ εθνική κατηγορία σε παιχνίδι μπαράζ.
  • Θα φιλοτιμηθεί, άραγε, να τα κάνει την εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο, ώστε ο Α.Ο.Κ. να παραμείνει σε τροχιά διεκδίκησης του στόχου; Αμφιβάλλω, καρντάσια, γιατί ορισμένοι αρέσκονται, μόνο, στα παχιά λόγια.
  • Στη «βασίλισσα του κάμπου», αντιθέτως, έκαναν, παραμονή Χριστουγέννων, δύο μεταγραφές αλλοδαπών ποδοσφαιριστών, ενός Βραζιλιάνου κι ενός Ουρουγουανού! Ο Βραζιλιάνος, μάλιστα, ονομάζεται Φεράρι! Στον κάμπο, λοιπόν, αγόρασαν Φεράρι και στην Καβάλα, ο γαλαντόμος (στα λόγια) «επτάστερος», δεν είναι διατεθειμένος να αγοράσει για τον Α.Ο.Κ., ούτε ένα Πεζό! Και περιμένετε, καρντάσια, να κάνουν μεταγραφές οι βιοπαλαιστές της διοίκησης του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ.;
  • Για να καταλάβετε, επίσης, πόσο ο «επτάστερος» στηρίζει την Καβάλα και τους Καβαλιώτες, πήγε στην τελετή βράβευσης του Κώστα Χιόνη, ιστορικού-συγγραφέα-προέδρου της Θασιακής Ένωσης Καβάλας, στην Ακαδημία Αθηνών, για το βιβλίο που έγραψε με θέμα τον Μακεδονικό Αγώνα στο Σαντζάκι Δράμας, το οποίο εξέδωσε ο Οργανισμός «Ξυράφι». Ο «επτάστερος», δεν είπε μία καλή κουβέντα για την εκδοτική προσπάθεια μιας τοπικής επιχείρησης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ