• Ο Ερασιτέχνης Α.Ο.Κ. αναζητεί ένα χώρο στο δημοτικό στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», για να τον χρησιμοποιήσει ως εκθετήριο των προϊόντων της ομάδας ποδοσφαίρου, μεταξύ αυτών και της νέας φανέλας που παρουσίασε πρόσφατα και είναι πραγματικά ωραία. Νομίζουμε πως είναι καλύτερη ιδέα, από το να διατίθενται τα προϊόντα στη Θύρα 6 του σταδίου καθώς εισέρχονται οι φίλαθλοι. Κάτω από τις κερκίδες του σταδίου υπάρχουν αρκετοί χώροι και αν γίνει συνεννόηση με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο του Δήμου Καβάλας, Γιώργο Φιλόσογλου, είμαστε βέβαιοι πως θα ικανοποιηθεί το αίτημα.
  • Για παράδειγμα, θα μπορούσε να διατεθεί η αίθουσα που χρησιμοποιείται για τις συνεντεύξεις Τύπου και να διαμορφωθεί στον ίδιο χώρο και ένα μικρό μουσείο της ομάδας. Τόσο η «μπουτίκ», όσο και το μουσείο, είναι απαραίτητα «εργαλεία» για κάθε σωματείο. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. πρέπει να υλοποιήσει τον στόχο αυτό, τον οποίο υλοποίησαν άλλα σωματεία εδώ και χρόνια.
  • Όσον αφορά τις συνεντεύξεις Τύπου, υπάρχουν χώροι στο στάδιο, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εξυπηρέτηση των εκπροσώπων των Μέσων Ενημέρωσης. Ακόμα και στα λεγόμενα «θεωρεία των δημοσιογράφων». Πιστεύουμε ότι όλοι μπορούν να εξυπηρετηθούν και να συνυπάρξουν αρμονικά στο δημοτικό στάδιο Καβάλας. Με καλή θέληση και συνεργασία θα βρεθεί η καλύτερη λύση.
  • Είναι γεγονός, ότι τα τελευταία έτη έγιναν αρκετές και σημαντικές παρεμβάσεις στα δημοτικά γήπεδα και γυμναστήρια, όπως το κλειστό γυμναστήριο των Ποταμουδίων. Οι παρεμβάσεις βελτίωσης θα συνεχιστούν, αφού οι περισσότερες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Καβάλας είναι «προχωρημένης ηλικίας».
  • Ειδικά για το κλειστό γυμναστήριο των Ποταμουδίων, επίσης, θεωρούμε ότι θα βοηθούσε στην καλυτέρευση των συνθηκών διεξαγωγής των παιχνιδιών και της φιλοξενίας των θεατών, η επέκταση του χώρου του κυλικείου και η κατασκευή καινούργιων χώρων υγιεινής. Η επέκταση αυτή μπορεί να γίνει στον αίθριο χώρο στην είσοδο του γυμναστηρίου. Αντί οι θεατές να βγαίνουν έξω από το γυμναστήριο, για να «ξεμουδιάσουν» πίνοντας ένα καφέ, αναψυκτικό, ή για να κάνουν τσιγάρο, όπως γίνεται τόσα χρόνια, θα «χαλαρώνουν» και θα συζητάνε σε ένα στεγασμένο χώρο.
  • Επίσης, θα κατασκευαστούν περισσότερες τουαλέτες, από τη μία και μοναδική που υπάρχει σήμερα (και μία για άτομα με κινητικό πρόβλημα) δίπλα στην μικρή κερκίδα του γυμναστηρίου. Επιπλέον, αν κατεδαφιστεί ο υπάρχον χώρος υγιεινής, θα επεκταθεί λίγο περισσότερο η κερκίδα, ενώ μπορεί να δημιουργηθεί έξοδος από τη θύρα που βρίσκεται στο πλάι. Έτσι, θα πάψουν να έρχονται σε επαφή οι θεατές, με τους αθλητές, τους προπονητές και τους διαιτητές, κατά την είσοδο, ή την αποχώρηση από το γυμναστήριο. Μία προμελέτη για την επέκταση του κυλικείου, νομίζουμε, δεν κοστίζει και θα είναι χρήσιμη.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΤΙΚ Ο ΑΟΚ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ FB. ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ E-SHOP ΑΣ ΤΟ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ON-LINE ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΜΠΛΟΥΖΕΣ, ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ,ΦΟΡΜΕΣ Κ.Α. ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ