Μία ωραία αθλητική νότα ήταν και φέτος το τουρνουά Χριστουγέννων που διοργάνωσε η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας για ένα τριήμερο (27, 28 και 29 Δεκεμβρίου 2017) στα κλειστά γυμναστήρια του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καλαμίτσα και στα Ποταμούδια. Τα παιδιά έδειξαν αγωνιστικότητα και την αγάπη τους για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Ο πρόεδρος και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Κ. Καβάλας ευχαριστούν τους συλλόγους, τους προπονητές και τους μικρούς καλαθοσφαιριστές, για την ανταπόκριση στην πρόσκληση να συμμετέχουν στο τουρνουά.

Επίσης, ευχαριστούν θερμά τον Δήμο Καβάλας και τη «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», για τη συνδιοργάνωση του τουρνουά και τα Μέσα Ενημέρωσης για την προβολή. Ιδιαιτέρως ευχαριστούν τους γονείς, που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο σύλλογο και στηρίζουν κάθε εκδήλωση του.

Την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018 στις 18.00, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας θα παίξει φιλικό παιχνίδι με τον Γ.Σ. Ελευθερούπολης στο Δ.Α.Κ. «Αλεξάνδρα Δήμογλου» με γενική είσοδο 3 ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν στο «τραπέζι της αγάπης» της Ιεράς Μητρόπολης Φ.Ν.Θ. Η διοίκηση ευχαριστεί ιδιαίτερα τους διαιτητές και τη γραμματεία του αγώνα, που προσφέρθηκαν να συνδράμουν ανιδιοτελώς στον φιλανθρωπικό σκοπό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ