Ζωντανή στην διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση, έμεινε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Καβάλας, παρά το ότι δεν κατάφερε να σημειώσει νίκη στα δύο παιχνίδια με την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής ημέρας του πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων Κ15 και Κ17.

Συγκεκριμένα, στα παιχνίδια που διεξήχθησαν την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022 στο γήπεδο Οφρυνίου, η ομάδα Κ15 ηττήθηκε με σκορ 1-0 από την αντίστοιχη της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας, με τέρμα που σημείωσε ο Μεγγίδης στο 46ο λεπτό. Ωστόσο, η ομάδα Κ15 βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και θα διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η ομάδα Κ17 έφερε ισοπαλία με σκορ 1-1. Ο Μωυδιάδης έδωσε το προβάδισμα στην Ε.Π.Σ. Μακεδονίας στο 23ο λεπτό, ενώ στο 75ο λεπτό, ο Ευαγγέλου ισοφάρισε. Με την ισοπαλία αυτή, η ομάδα της Ε.Π.Σ. Καβάλας παραμένει στην 2η θέση της βαθμολογίας και διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος. Στις 23 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Τετάρτη, η Ε.Π.Σ. Καβάλας θα παίξει με την Ε.Π.Σ. Δράμας στο γήπεδο Οφρυνίου.

Στην ανάπαυλα των αγώνων, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καβάλας, Γιώργος Πριονίδης και ο ταμίας, Δημήτρης Ρουμελιώτης, έδωσαν αναμνηστικά ημερολόγια στον πρώην πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας, Διονύση Ψωμιάδη και τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Σερρών, Νίκο Κατσαβάκη. Επίσης, ο πρόεδρος και τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της Ε.Π.Σ. Καβάλας, συγχαίρουν τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές των μικτών ομάδων, για την προσπάθεια που καταβάλλουν και εύχονται καλή επιτυχία στην συνέχεια της διοργάνωσης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ