Τον νεοεκλεγέντα περιφερειακό «συμπαραστάτη του πολίτη και της επιχείρησης» στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, δικηγόρο Γιώργο Κυμπαρίδη, συνάντησε στο γραφείο του ο περιφερειάρχης, Χριστόδουλος Τοψίδης. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, ο περιφερειάρχης συνεχάρη τον Γ. Κυμπαρίδη και του ευχήθηκε καλή και παραγωγική θητεία. «Ο περιφερειακός «συμπαραστάτης», είναι ένας θεσμός που σεβόμαστε και τιμούμε, καθώς η εξυπηρέτηση των πολιτών και των επιχειρήσεων, αποτελεί μείζονα προτεραιότητα της διοίκησής μας, η οποία έχει σαφή ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό», δήλωσε ο Χρ. Τοψίδης, ενώ συμπλήρωσε ότι: «Στόχος μας είναι, οι υποθέσεις που απασχολούν τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, σε σχέση πάντα με την Περιφέρεια, να επιλύονται άμεσα και με τον ενδεδειγμένο νομικό τρόπο και πιστεύω ότι ο κύριος Κυμπαρίδης θα εκπληρώσει εξαιρετικά τις υποχρεώσεις του».

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης εξελέγη σε ψηφοφορία που έγινε κατά την διάρκεια της 4ης συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου, την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024. Συγκέντρωσε 36 ψήφους, σε σύνολο 39 ψηφισάντων περιφερειακών συμβούλων, ενώ η συνυποψήφια του, δικηγόρος Γιαννούλα Τσιλιφίκα, έλαβε δύο ψήφους. Καταμετρήθηκε και ένα λευκό ψηφοδέλτιο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.