• Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, έγραψε καρντάσι σε σχόλιο του, αισθάνεται δικαιωμένος, για την αδιάλλακτη στάση της κοινοπραξίας των εταιρειών που κατασκευάζουν τον αγωγό T.A.P.!
  • Η κοινοπραξία, γράφει το καρντάσι, “δεν κάνει πίσω (σ.σ. στην αλλαγή της όδευσης στα τενάγη Φιλίππων) και προτείνει, απλά, αντισταθμιστικά οφέλη για τους αγρότες”.
  • Πως περιμένετε, καρντάσια, να αλλάξει στάση η κοινοπραξία, όταν υπάρχουν άτομα και μάλιστα εκπρόσωποι του λαού στη Βουλή, που καλούν τους αγρότες και την τοπική κοινωνία, να συμβιβαστούν με μερικά ασθενοφόρα, εκχιονιστικά οχήματα, ή δεν ξέρω ποιο άλλο «αντισταθμιστικό όφελος»; Ο Νικολάκης έγινε βουλευτής με την ψήφο των στελεχών του T.A.P., ή των Καβαλιωτών; Βρίσκεται στη Βουλή, για να προασπίζει τα συμφέροντα του λαού του Νομού Καβάλας, ή της κοινοπραξίας του T.A.P.;
  • Δεν καταλαβαίνω γιατί αισθάνεται δικαιωμένος. Κατασκευάστηκε ο αγωγός στα τενάγη Φιλίππων και δεν το πήραμε χαμπάρι;
  • Αλλά, την ίδια στάση είχε ο Νικολάκης και στο πρόβλημα των απολυμένων των Λιπασμάτων. Τους καλούσε να καθίσουν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης και να βολευτούν με τα «αντισταθμιστικά οφέλη» που τους έδινε η διοίκηση του εργοστασίου. Στην περίπτωση αυτή αισθάνεται δικαιωμένος;
  • Τουλάχιστον ο Νικολάκης διάλεξε «στρατόπεδο» και ξέρει η κοινωνία με ποιον έχει να κάνει. Οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., όμως, «πατούν σε δύο βάρκες». Από τη μία ακολουθούν την κυβερνητική γραμμή, που λέει ότι ο αγωγός πρέπει να κατασκευαστεί, δηλαδή να περάσει και από τα τενάγη Φιλίππων. Και από την άλλη, δεν πηγαίνουν κόντρα στους πολίτες που διαμαρτύρονται.
  • Μάλιστα, η κυβέρνηση θέλει να εμπλέξει και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, το οποίο θα κάνει μελέτη, καρντάσια, για να μάθουμε εάν δικαίως ανησυχούν οι κάτοικοι στα τενάγη Φιλίππων! Ποιος θα αμφισβητήσει κοτζάμ επιστημονικό φορέα, αν η μελέτη βγάλει το συμπέρασμα, ότι δεν υπάρχει (σοβαρός) λόγος ανησυχίας και ότι, ο αγωγός μπορεί να περάσει από τα τενάγη, αν γίνουν μερικές «τεχνικές προσαρμογές»;
  • Το παιχνίδι, καρντάσια, είναι χειραγωγημένο (σ.σ. στημένο, όπως λένε στην ποδοσφαιρική αργκό) και η ελπίδα είναι… ενότητα και Συμβούλιο της Επικρατείας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.