Η πετυχημένη μουσικοχορευτική παράσταση του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας «Σαν λες πως μ’ αγαπάς», που δόθηκε τον Ιούνιο του 2017 στο κατάμεστο δημοτικό θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου», θα ταξιδέψει στα Γιαννιτσά. Το δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής: «Έπειτα από πρόσκληση του Λυκείου Ελληνίδων Γιαννιτσών, το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας συμμετέχει στη μουσικοχορευτική παράσταση «Σαν λες πως μ’ αγαπάς», που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών στις 10 Μαρτίου 2018, ημέρα Σάββατο και ώρα 8μ.μ. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν, για την ανέγερση του Πνευματικού Κέντρου στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Την μουσικοχορευτική παράσταση εμπνεύστηκε και επιμελήθηκε ο χοροδιδάσκαλος του Λ.Ε.Κ., Χρόνης Ιωαννίδης.

Πρόκειται για μία παράσταση που χωρίζεται σε δύο μέρη, στο παραδοσιακό και στο σύγχρονο, βασισμένη στην αγάπη. Με θέατρο, μουσική, χορό και τραγούδι, οι χορευτές και οι χορεύτριες του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας, μέσω της συγκεκριμένης παράστασης, αναδεικνύουν την αγάπη ως πηγή έμπνευσης και το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό. Η αγάπη δεν παραμένει συναίσθημα, αλλά μεταφέρεται στη σκηνή σε πράξη. Αυτό, άλλωστε, είναι και το νόημά της. «Σαν λες πως μ’ αγαπάς», μία παράσταση με χρώμα και ζωντάνια, που δείχνει πως η αξία του δώρου της αγάπης είναι τόσο μεγάλη, που ξεπερνά κάθε αρετή».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.