Ταλαιπωρούνται οι οδηγοί στον κλειστό κόμβο Εξοχής στην Εγνατία οδό

0

Τη διαμαρτυρία του, για την μη λειτουργία του κόμβου Εξοχής-Εγνατία οδός, εκφράζει το Επιμελητήριο Καβάλας, με επιστολή που απέστειλε προς τον υπουργό υποδομών και μεταφορών, Κώστα Καραμανλή. Η διοίκηση του Επιμελητηρίου αναφέρει τα ακόλουθα:

Αξιότιμε κύριε υπουργέ,

Σας μεταφέρουμε τη δυσαρέσκεια μας, για το πρόβλημα μη λειτουργίας-«προσωρινού» κλεισίματος, του κόμβου Εξοχής (έξοδος Ελευθερούπολης) προς την Εγνατία οδό, στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας. Είναι ο βασικός κόμβος που εξυπηρετεί την Ελευθερούπολη, πρωτεύουσα του Δήμου Παγγαίου και δυστυχώς, όσες επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή, αναγκάζονται να διανύουν άσκοπα χιλιόμετρα προς άλλα σημεία εξόδου-εισόδου στην Εγνατία οδό, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, με τις επιχειρήσεις μας να προσπαθούν να επιβιώσουν, έχοντας να αντιμετωπίσουν και αυτό το πρόβλημα.

Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο τώρα, ο κόμβος παραμένει κλειστός και η ταλαιπωρία είναι τεράστια. Δεν είναι δυνατό για τόσους μήνες, η «Εγνατία Οδός Α.Ε.», να μην έχει ολοκληρώσει τις εργασίες της και να μην έχει παραδώσει στην κυκλοφορία, ως όφειλε και σήμερα να ταλαιπωρούνται οι επιχειρηματίες, αλλά και η κοινωνία στο σύνολο της. Σας παρακαλούμε και σας ζητούμε, να επιμεληθείτε την άμεση απελευθέρωση πρόσβασης των οχημάτων στον κόμβο της Εξοχής προς Εγνατία οδό, καθώς είναι καθοριστικής σημασίας για την περιοχή μας και οποιαδήποτε παράταση ολοκλήρωσης του έργου, δημιουργεί και κάκιστη εικόνα για την περιοχή μας, αλλά και προκαλεί ανασφάλεια και κόστος στις μετακινήσεις των επιχειρηματιών και των τουριστών».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.