Πρόσκληση στους υποψήφιους δικαιούχους του προγράμματος CLLD/LEADER Νομού Καβάλας

0

Την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 7:30 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Καβάλας, η Αναπτυξιακή Καβάλας-Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης καλεί τους υποψήφιους δικαιούχους, που ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αιτήσεις στήριξης στην Πρόσκληση υποβολής προτάσεων πράξεων ιδιωτικού χαρακτήρα του Μονοταμειακού Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER Νομού Καβάλας.

Το Μονοταμειακό Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER Νομού Καβάλας, δίνει την δυνατότητα για ενισχύσεις στους τομείς:

-ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Αλιευτικός τουρισμός

Επενδύσεις επί του επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους

Ασφάλεια και υγιεινή των αλιευτικών σκαφών

Αύξηση της ενεργειακής απόδοσης των αλιευτικών σκαφών

Μεταποίηση, χονδρικό και λιανικό εμπόριο προϊόντων αλιείας και υδατοκαλλιέργειας

-Επενδύσεις που αξιοποιούν τις ευκαιρίες που προσφέρουν η θάλασσα και η αλιεία τουρισμός (εστιατόρια, καφέ, ζαχαροπλαστεία, καταλύματα με ειδική χωροθέτηση, κ.λπ.)

Θαλάσσιες τουριστικές δραστηριότητες

Βιοτεχνία, οικοτεχνία, χειροτεχνία, παραγωγή ειδών μετά την 1η μεταποίηση

Λιανικό εμπόριο

Παροχή υπηρεσιών για την ανάπτυξη της αλιευτικής περιοχής

Επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών εξυπηρέτησης αλιευτικών σκαφών και σκαφών αναψυχής

Στην συνάντηση, θα γίνει από στελέχη της ΟΤΔ ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε., αναλυτική ενημέρωση για τους στόχους και το περιεχόμενο του τοπικού προγράμματος, καθώς και η παρουσίαση της διαδικασίας αξιολόγησης, ένταξης και παρακολούθησης υλοποίησης των επενδυτικών σχεδίων των δικαιούχων του προγράμματος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν θέση στην σελίδα της εταιρείας στο facebook, ή να καλέσουν στο τηλέφωνο: 2510620459, ή να απευθυνθούν στο e-mail: anka@ankavala.gr. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.