Με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στην αρχή του αγώνα και από μία στιγμή κακής τοποθέτησης των αμυντικών παικτών, ο Άρης Πηγών βρέθηκε να ηττάται με 2-0 στην Αλεξανδρούπολη, την Κυριακή 12 Μαΐου 2024, στον αγώνα για την 3η αγωνιστική ημέρα των μπαράζ ανόδου στην Γ΄ εθνική κατηγορία. Μείωσε με τον Φώτη Δουμάνη 2-1 στο τελευταίο δεκάλεπτο και απείλησε να ισοφαρίσει χωρίς επιτυχία. Έτσι, γνώρισε την δεύτερη ήττα σε τρία παιχνίδια, ωστόσο δεν απώλεσε όλες τις πιθανότητες για την άνοδο. Θα διεκδικήσει την μία θέση στα τρία παιχνίδια με τον Π.Α.Ο.Π. Νέας Αμισού, την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και τον Ηρακλή Αμμουδιάς. Η διοίκηση του Άρη Πηγών, επίσης, εξέφρασε παράπονο για την «φιλοξενία» από τον σύλλογο της Αλεξανδρούπολης.

Την 3η αγωνιστική ημέρα σημειώθηκαν ακόμα τα εξής αποτελέσματα: Ηρακλής Αμμουδιάς-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 1-0, Α.Ε. Ευόσμου-Π.Α.Ο.Π. Νέας Αμισού 2-1.

Η βαθμολογία του ομίλου είναι η ακόλουθη: Ηρακλής Αμμουδιάς 7 βαθμοί, Α.Ε. Ευόσμου 6, Αλεξανδρούπολη 6, Άρης Πηγών 3, Π.Α.Ο. Ποντίων Νέας Αμισού 2, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 1, Παύλος Μελάς Κουτσού 0.

Την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 θα παίξουν: Άρης Πηγών-Π.Α.Ο. Ποντίων Νέας Αμισού, Παύλος Μελάς Κουτσού-Αλεξανδρούπολη, Ηρακλής Αμμουδιάς-Α.Ε. Ευόσμου, ρεπό Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ