Σημαντική ήταν, η συμβολή του ομίλου εταιρειών Κουρτίδη, στην ένταξη που πέτυχε ο Δήμος Παγγαίου στην πρώτη δεκάδα των περιοχών της Ελλάδας, με τις περισσότερες οικοδομικές άδειες για το έτος 2023.

Σύμφωνα με την πρόσφατη δημοσιοποίηση στοιχείων, από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), ο Δήμος Παγγαίου βρέθηκε στην 9η θέση πανελλαδικά, με 160 οικοδομικές άδειες και 64.475 τετραγωνικά μέτρα, γεγονός που αντικατοπτρίζει ένα υψηλό επίπεδο οικοδομικής δραστηριότητας.

Από το σύνολο των οικοδομικών αδειών, στην Kourtidis Group χορηγήθηκε το 20,6% των αδειών και με την οικοδομική δραστηριότητα του σε τετραγωνικά μέτρα, να αγγίζει το 30,5%. Τα εντυπωσιακά αυτά ποσοστά, αντιπροσωπεύουν την έκδοση 33 οικοδομικών αδειών για τον όμιλο Κουρτίδη, από τις 160 συνολικά, με συνολική οικοδομική δραστηριότητα 19.680 τετραγωνικών μέτρων.

Παρά το γεγονός ότι τα αποτελέσματα του Δήμου Παγγαίου αποτελούν μία «έκπληξη», καθώς είναι μία σχετικά «άγνωστη» περιοχή για την εγχώρια αγορά, η δραστηριότητα της Kourtidis Group, με έδρα την παραλία Οφρυνίου και με μία πορεία στον χώρο των κατασκευών από το έτος 1996, έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην τοπική οικοδομική ανάπτυξη. Με την πάροδο των ετών, επεκτείνει και εξελίσσει σταθερά την παρουσία του: 20 άδειες το 2021, 25 άδειες το 2022, 33 άδειες το 2023.

Η αύξηση των οικοδομικών αδειών από τον όμιλο Κουρτίδη, αντανακλά τη δέσμευση να επενδύσει στην ευρύτερη περιοχή και να συμβάλλει ενεργά στην οικονομική ευημερία. Κάθε νέα άδεια, δεν αντιπροσωπεύει απλώς ένα οικοδομικό έργο, αλλά μία ευκαιρία για την δημιουργία θέσεων εργασίας, την τόνωση των τοπικών επιχειρήσεων και την προώθηση της συνολικής ανάπτυξης του τόπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ