Ο Χρ. Μέτιος «άνοιξε την αγκαλιά του» στους «σχισματικούς» της παράταξης

0

Ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Χρήστος Μέτιος, είναι αισιόδοξος ότι, στις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές (2023) ο συνδυασμός «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση», θα αποτελέσει τον πόλο ενότητας του πολιτικού χώρου που εκπροσωπεί. Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής: «Στις περιφερειακές εκλογές του 2019, η ενότητα του πολιτικού χώρου που εκπροσωπεί η «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» δοκιμάστηκε. Η επιλογή που έκαναν συγκεκριμένα στελέχη της παράταξης και του ευρύτερου χώρου της, να είναι υποψήφιοι με ένα άλλο σχήμα, δίχασε. Από τότε, όμως, xάρη στην υπεύθυνη και συστηματική προσπάθεια που κάνουμε, η ενότητα στην βάση της παράταξης αποκαθίσταται και ο δρόμος της επιστροφής και της ουσιαστικής επανένταξης στελεχών που είχαν αποχωρήσει, είναι πλέον ανοικτός. Η εκπροσώπηση του μεγάλου πολιτικού μας χώρου από μία μόνο παράταξη, είναι απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών που ανήκουν σε αυτόν. Άλλωστε, οι συνθήκες για να επιτευχθεί η ενότητα έχουν ωριμάσει.

Για όσους εμμένουν σε διχαστικές επιλογές, πρέπει να αναλογιστούν ότι, η κοινωνία απαιτεί συνεργασία και αποτέλεσμα. Δεν μπορούν να ανατρέψουν την πορεία των πραγμάτων. Η δήλωση του Μιχάλη Αμοιρίδη έρχεται να αποτυπώσει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την νέα πραγματικότητα. Ο ουσιαστικός και θαρραλέος τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει το θέμα τον τιμά. Χαιρετίζουμε την πρότασή του για την ενότητα του χώρου και την επιλογή του να συμβάλει έμπρακτα σε αυτή.

Κατά το παρελθόν λάθη έγιναν απ’ όλους μας. Έχει έρθει, όμως, η ώρα, να τα ξεπεράσουμε. Μαζί με την ενότητα, εργαζόμαστε το ίδιο για να εμπλουτίσουμε την παράταξή μας με νέες και διαφορετικές ιδέες. Συνεργαζόμαστε με ανθρώπους και από άλλους πολιτικούς χώρους. Δημιουργούμε συνθέσεις και συναινέσεις που πηγαίνουν τον τόπο μας μπροστά. Η «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» είναι ανοικτή και έτοιμη να υποδεχθεί όποιον επιθυμεί πραγματικά να ενταχθεί στους κόλπους της και μέσα από τις πράξεις του, να συμμετάσχει στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για την ανάπτυξη και την πρόοδο της Περιφέρειας και των πολιτών μας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.