Ο Tyre Gathright ήταν «καυτός» στο κλειστό γυμναστήριο του Στρέφη, αλλά οι 42 πόντοι που σκόραρε, με 11/13 ελεύθερες βολές και 12/16 σουτ εντός πεδιάς, δεν ήταν αρκετοί, για να δώσουν την πρόκριση στον Γυμναστικό Σύλλογο Ελευθερούπολης στο final four του πρωταθλήματος της Elite League. Ο Γ.Σ. Ελευθερούπολης ηττήθηκε από τον Τρίτωνα με σκορ 103-95, στο 3ο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ, που διεξήχθη «κεκλεισμένων θυρών», την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023.

Στο παιχνίδι αυτό, οι δύο ομάδες είχαν υψηλό ποσοστό επιτυχίας στα σουτ τριών πόντων, σε σύγκριση με τα δύο προηγούμενα των πλέι οφ, αλλά ο Γ.Σ. Ελευθερούπολης έκανε 19 λάθη (9 περισσότερα από τον γηπεδούχο Τρίτωνα). Συνολικά, ο Τρίτων έδειξε πως είναι πιο «ομάδα», ενώ ο Γ.Σ. Ελευθερούπολης έχει ορισμένους ποιοτικούς παίκτες (Gathright, Τουτζιαράκης, Σκουλίδας, Sokk). Οι παράγοντες του Γ.Σ. Ελευθερούπολης θα κάνουν υπομονή, για να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στο final four θα παίξουν οι ομάδες του Ψυχικού, του Τρίτωνα, του Αμαρουσίου και του Πανερυθραϊκού. Δυστυχώς, θα είναι «αθηναϊκή υπόθεση» η άνοδος στην Basket League. Στην Β΄ εθνική κατηγορία υποβιβάστηκαν, εκτός από την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και την Φ.Ε.Α. Νέας Φιλαδέλφειας/Νέας Χαλκηδόνας, ο Αίας Ευόσμου και το Αγρίνιο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ