Ο Λευτέρης Μερέσης αφήνει την ιδιωτική ζωή, για να διεκδικήσει, πάλι, τον δημαρχιακό θώκο στην Θάσο! Αφουγκράστηκε την επιθυμία και την απόφαση των δημοτών, για να ηγηθεί της προσπάθειας να βγάλει την Θάσο από την παρακμή της στασιμότητας.

Στην ανάρτηση που έκανε στο διαδίκτυο έγραψε τα εξής: «Πολίτες της Θάσου, έχουμε μαζί μία διαδρομή ζωής, μαζί πάντα αποφασίζαμε για τα πάντα. Έτσι και τώρα, σέβομαι απόλυτα την δική σας απόφαση, να κατέλθω υποψήφιος δήμαρχος στο νησί μας.

Με πληγώνει η σημερινή εικόνα αδυναμίας να υλοποιηθούν τα αυτονόητα. Αποτελεί χρέος όλων μας, να σταματήσουμε αυτό τον κατήφορο της μετριότητας που ανταλλάσσει χειραψίες και μετρά αποτυχίες. Η μετριότητα και η διαρκής μάχη για την κατάκτηση του αυτονόητου, είναι κατώτερη του νησιού μας. Δεν διεκδικώ τον Δήμο για να κάνω πολιτική καριέρα, αλλά για να μετουσιώσω την συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία μου, σε δημιουργική πολιτική.

Η Θάσος και ο Δήμος μας χρειάζονται όλους! Για να ανατρέψουμε την παρακμή της στασιμότητας. Η μετριότητα δεν αξίζει στην Θάσο! Θα είμαι πάντα για εσάς ο Λευτέρης που γνωρίσατε και ξέρετε, πάντα παρών για τις ανάγκες του τόπου μας και τους ανθρώπους του. Αρχίζουμε μαζί σήμερα, για το αύριο των Θασίων».

Ο Λευτέρης Μερέσης είναι ο μακροβιότερος δήμαρχος Θάσου. Διετέλεσε δήμαρχος σε δύο περιόδους, από το 1987 έως και το 2002 συνεχόμενα και την περίοδο 2007-2010. Δηλαδή, είκοσι έτη σύνολο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ