Ο βουλευτής Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης, συνεχίζοντας την προσπάθεια για την επίλυση του μεγάλου προβλήματος με την μετεγκατάσταση και στελέχωση του Ειρηνοδικείου Θάσου, συναντήθηκε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας και μέλη του διοικητικού συμβουλίου, με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα. Κατά τη συνάντηση, όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, τέθηκε προς συζήτηση και το ζήτημα της μετεγκατάστασης του Υποθηκοφυλακείου Καβάλας, που αναδεικνύεται σε μείζον ζήτημα, αφού ο χώρος που στεγάζεται σήμερα αγοράστηκε από αλλοδαπό επιχειρηματία, που σκοπεύει να αρχίσει τις εργασίες, για κατασκευή ξενοδοχείου. Ακόμα, ο υπουργός ενημερώθηκε για την αποχώρηση της υποθηκοφύλακα έως το τέλος του έτους και την ανάγκη να πληρωθεί η θέση από το 2020. Ο υπουργός υποσχέθηκε ότι θα σταθεί αρωγός τόσο σε οργανωτικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο, με στόχο την άμεση διευθέτηση των θεμάτων αυτών.

Επιπλέον, ο Γιάννης Πασχαλίδης επισκέφτηκε και τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο, διευθυντικό στέλεχος της Τράπεζας Πειραιώς, στον οποίο εξέθεσε τα προβλήματα που θα προκύψουν, από την τυχόν κατάργηση του υποκαταστήματος στις Κρηνίδες, διότι το συγκεκριμένο κατάστημα εξυπηρετεί μεγάλο μέρος του αγροτικού και όχι μόνο, πληθυσμού της περιοχής και των γειτονικών χωριών, που για τις καθημερινές συναλλαγές χρησιμοποιεί το κατάστημα. Ο Π. Γιαννόπουλος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον στα λεγόμενα του βουλευτή, υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει το ζήτημα με ιδιαίτερη ευαισθησία και δήλωσε πως θα πράξει ότι είναι δυνατό, για να αποφευχθεί το κλείσιμο του καταστήματος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.