Τον θάνατο ενός από τους ποδοσφαιριστές που πρόσφεραν τα μέγιστα στην καταξίωση της ομάδας ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα» πενθεί η οικογένεια του συλλόγου. Την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019, έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Τάτσης, ή «Μπαρμπαγιώργος», που φόρεσε τη φανέλα του Α.Ο.Κ. στα πρώτα έτη συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α΄ εθνικής κατηγορίας στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και έως τα μέσα της δεκαετίας του 1970.

Με αφορμή το δυσάρεστο γεγονός, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «O Aθλητικός Όμιλος «Καβάλα» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Τάτση, που έφυγε από τη ζωή αφήνοντας σημαντική ποδοσφαιρική παρακαταθήκη. Προσέφερε πολλά στην αγαπημένη μας ομάδα στα πρώτα χρόνια της ίδρυσής της και στις πρώτες συμμετοχές στην Α’ εθνική κατηγορία. Ξεχώριζε στα αμυντικά του καθήκοντα, αλλά και στο ήθος, ενώ μετέπειτα άφησε το στίγμα του και σαν προπονητής. Ευχόμαστε ολόψυχα, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΩΡΓΟ!».

Ευελπιστούμε ότι στο ερχόμενο παιχνίδι, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, με αντίπαλο την Α.Ε. Καλαμπακίου, η ομάδα της Καβάλας θα τιμήσει τη μνήμη του Γ. Τάτση, φορώντας μαύρα περιβραχιόνια οι ποδοσφαιριστές. Στη φωτογραφία, αρχές της δεκαετίας του 1970, ο Γ. Τάτσης εικονίζεται πρώτος από αριστερά στη γραμμή των όρθιων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ