Την απόκτηση τεσσάρων νεαρών και ταλαντούχων παικτών ανακοίνωσε η διοίκηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, στο πλαίσιο της συγκρότησης της ομάδας που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας την περίοδο 2018-2019. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ο πρόεδρος και η διοίκηση της Ε.Κ. ΚΑΒΑΛΑΣ, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν, επίσημα, την απόκτηση τεσσάρων αξιόλογων παικτών, οι οποίοι και θα στελεχώσουν την ομάδα στην Α2 εθνική κατηγορία!

Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας 9 Ιουλίου 2018, οι τέσσερις καλαθοσφαιριστές, Νίκος Καμάρας, Σωκράτης Ναούμης, Αλέξανδρος Σταματογιάννης και Γιώργος Φλιάτης, βρέθηκαν στα γραφεία του συλλόγου με τον πρόεδρο, Βαγγέλη Παππά, όπου και υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Η μεγάλη οικογένεια της «ΕΝΩΣΗΣ» καλωσορίζει τα τέσσερα νέα αποκτήματα και εύχεται σε όλους μία αγωνιστική χρονιά γεμάτη επιτυχίες και υγεία!».

Ο Νίκος Καμάρας είναι 21 ετών και αγωνίζεται στη θέση φόργουορντ. Έκανε τα πρώτα του βήματα στα τμήματα υποδομής του Άρη Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια έπαιξε ως έφηβος στην ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη, πριν τον αποκτήσει ο Π.Α.Ο.Κ. με τον οποίο αγωνίστηκε στην Α1 εθνική κατηγορία (Basket League). Είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες παίδων και εφήβων της Ελλάδας. Με την εθνική ομάδα παίδων, το 2013 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Σωκράτης Ναούμης είναι 23 ετών και αγωνίζεται στη θέση του γκαρντ. Άρχισε το μπάσκετ στο Αγρίνιο και την ομάδα του Πήγασου, για να συνεχίσει στον Α.Ο. Αγρινίου (Γ΄ εθνική κατηγορία), στον Ίκαρο Καλλιθέας, όπου με την εφηβική ομάδα αναδείχτηκε πρωταθλητής ΕΣΚΑΝΑ και κατέκτησε τη 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στη συνέχεια, συμφώνησε με τον Απόλλωνα Πάτρας, αλλά έπαιξε ως δανεικός στον Αρκαδικό Τρίπολης (Α2 εθνική κατηγορία), ενώ την περασμένη περίοδο (2017-2018) αγωνίστηκε στην Α.Ε. Λάρισας στην Α2 εθνική κατηγορία.

Ο Αλέξανδρος Σταματογιάννης είναι 20 ετών και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Είναι διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες και κέρδισε πέρυσι τις εντυπώσεις αγωνιζόμενος με την ομάδα του Κολεγίου ΑΝΑΤΟΛΙΑ στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας.

Ο Γιώργος Φλιάτης είναι 21 ετών και αγωνίζεται στη θέση του γκαρντ. Θα κάνει το «ντεμπούτο» του στην Α2 εθνική κατηγορία. Τις τρεις προηγούμενες περιόδους αγωνίστηκε στο Στρατώνι, ενώ διακρίνεται για τις αμυντικές του ικανότητες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ