Ένα κύπελλο και τρία μετάλλια (χρυσό, αργυρό, χάλκινο) κατέκτησαν οι αθλητές του Α.Σ. «Αετός» Νέστου στους αγώνες σκοποβολής πήλινου στόχου, που διεξήχθησαν στο σκοπευτήριο του Σκοπευτικού Ομίλου Μακεδονίας στο Δρακόντιο Λαγκαδά, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος σκητ Ελλάδας Α, Β, Γ κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Λειβαδίτης, στην πρώτη συμμετοχή του σε αγώνες, αναδείχτηκε νικητής στη Γ΄ κατηγορία και κατέκτησε το κύπελλο και το χρυσό μετάλλιο. Ο Γιώτης Παπαντωνίου, στην πρώτη συμμετοχή του στην Α΄ κατηγορία, αναδείχτηκε 2ος νικητής και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο. Ο Θωμάς Μυστιλόγλου ήταν 3ος νικητής στη Γ΄ κατηγορία και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ενώ ο Σοφοκλής Κουταλιάγκας κατετάγη στην 5η θέση, αν και στον προκριματικό αγώνα ήταν 1ος στη Β΄ κατηγορία.

Ο Δημήτρης Βαβάκας, επίσης, ήταν 7ος στην Α΄ κατηγορία και ο Παναγιώτης Δαμιανός πήρε την ίδια θέση στη Β΄ κατηγορία. Τέλος, ο Σωτήρης Βαλούρδος κατετάγη στην 11η θέση στη Β΄ κατηγορία. Ο Α.Σ. «Αετός» είχε την μεγαλύτερη αποστολή αθλητών στους αγώνες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ