Σημαντικές ανακατατάξεις σε επίπεδο συμμετοχών των σωματείων, αλλά και του έμψυχου δυναμικού των ομάδων, «κυοφορούνται» ενόψει της κλήρωσης του πρωταθλήματος ανδρών της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης (Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.), που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019. Μία εβδομάδα πριν, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019, θα λήξει η προθεσμία υποβολής των συμμετοχών.

Στο πρωτάθλημα της περιόδου 2019-2020 θα συμμετέχει και ο Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα», που θα παρουσιάσει ένα αρκετά ανανεωμένο «ρόστερ». Σ’ αυτό δεν θα βρίσκονται οι: Λάζαρος και Μιχάλης Μάρκου, που παραχωρήθηκαν με υποσχετική ενός έτους στη «συμπολίτισσα» Αγία Βαρβάρα, Γιώργος και Μάκης Μοσχόπουλος, οι οποίοι μαζί με τους: Πολύβιο Παπαδόπουλο και Νίκο Κομποχόλη, μετακινήθηκαν στον «Αστέρα» Καβάλας και οι: Μανώλης Κατσαμακίδης, που θα αγωνιστεί στο Παγγαίο και Άγγελος-Κωνσταντίνος Αγγελίδης, που θα συνεχίσει στον Βυζαντινό Αθλητικό Όμιλο (Β.Α.Ο.).

Στον Α.Ο.Κ. εντάχθηκαν οι σπουδαστές: Λευτέρης Τσολάκης (αγωνιζόταν στη Μ.Ε.Ν.Τ.), Νίκος Αντωνίου (ανήκε στην Καστοριά), ενώ θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Κώστας Θεοδώρου, που εισάγεται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Το «ρόστερ» θα αποτελείται από 15-17 καλαθοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και αρκετοί του τμήματος εφήβων, που θα συμμετέχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα. Ο προπονητής, Νίκος Καλφόπουλος, είναι αισιόδοξος ότι η ομάδα θα δείξει βελτίωση σε σύγκριση με τις δύο προηγούμενες περιόδους, αρκεί όλοι οι καλαθοσφαιριστές να είναι υγιείς.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. πρέπει να στηρίξει και να οργανώσει καλύτερα την προσπάθεια, ώστε σταδιακά η ομάδα να γίνει πιο ανταγωνιστική και να βάλει υψηλότερο αγωνιστικό στόχο. Το ζητούμενο είναι, να βρεθούν οι άνθρωποι που θα αναλάβουν το δύσκολο έργο της ανασυγκρότησης του τμήματος καλαθοσφαίρισης του συλλόγου, με σχέδιο και όραμα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ