Μετατροπή του κάμπινγκ Μπάτης σε τουριστικό χωριό!

0

Σε ένα μικρό τουριστικό χωριό θα μετατραπεί το επόμενο διάστημα (ίσως και από την επόμενη χρονιά) ο χώρος του κάμπινγκ Μπάτης που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Batis Multiplex τις τελευταίες δεκαετίες.

Πληροφορίες του ΚΤ αναφέρουν ότι δεν θα υπάρχει πλέον χώρος για τροχόσπιτα και χώρος κατασκήνωσης και τη θέση τους θα πάρουν πολυτελείς ξύλινες παραθεριστικές κατοικίες που στο σύνολό τους θα μοιάζουν με ένα όμορφο μικρό χωριό.

Η επιχειρηματική κίνηση θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα δώσει ένα πρόσθετο κίνητρο στον ξένο να επισκεφθεί την πόλη της Καβάλας, αφού ο χώρος διαθέτει ούτως ή άλλως τη φυσική ομορφιά και πλέον θα περιλαμβάνει ότι μπορεί να ζητήσει κάποιος επισκέπτης για μία ολοκληρωμένη πρόταση διακοπών.

Το μόνο κακό είναι ότι η πόλη της Καβάλας θα μείνει χωρίς κάμπινγκ, με πλησιέστερα σε αυτή, το κάμπινγκ Paradiso της Νέας Ηρακλείτσας δυτικά και το κάμπινγκ Αλέξανδρος της Νέας Καρβάλης ανατολικά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.