Μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην Βουλγαρία μεταδίδουν το μήνυμα: «Τελειώσαμε φέτος με την Ελλάδα»!

0

Θέση για την λειτουργία των μεθοριακών σταθμών, που είναι πύλες εισόδου τουριστών, πήρε ο δημοτικός σύμβουλος Δήμου Καβάλας και επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής μας», Χρυσόστομος (Μάκης) Παπαδόπουλος, ο οποίος απέστειλε το ακόλουθο δελτίο Τύπου: «Η πολύωρη ταλαιπωρία των ξένων επισκεπτών στους μεθοριακούς σταθμούς της χώρας, έχει προκαλέσει τεράστια δυσφήμιση. Ήδη, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην Βουλγαρία μεταδίδεται το μήνυμα: «Τελειώσαμε φέτος με την Ελλάδα». Τα ίδια, φυσικά, θα συμβούν και στον σταθμό της Νυμφαίας, αν δεν γίνει σωστή οργάνωση των ελέγχων. Το ένα κοντέινερ που θα τοποθετηθεί δεν είναι αρκετό. Χρειάζεται σίγουρα κι ένα δεύτερο, όπως θα χρειαστεί και αρκετό προσωπικό, για να διεξάγει γρήγορα τους ελέγχους. ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ, σε όλους τους μεθοριακούς σταθμούς της χώρας:

-να δημιουργηθεί ξεχωριστή λωρίδα γρήγορης εισόδου, για όσους επισκέπτες είναι εμβολιασμένοι, ή έχουν αποτελέσματα από αρνητικό μοριακό τεστ.

-να ενισχυθεί το προσωπικό σε όλα τα επίπεδα ελέγχου.

Παράλληλα, μετά από το «πράσινο φως» των αντιπροσώπων των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για την άδεια εισόδου ταξιδιωτών από τρίτες χώρες που έχουν εμβολιαστεί με εμβόλια αναγνωρισμένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι πολύ σημαντικό να ζητήσουμε άδεια εισόδου για επισκέπτες από την Τουρκία. Χρόνος δεν υπάρχει! Όλα αυτά πρέπει να λυθούν άμεσα!».

Επίσης, ο συνδυασμός «Ο Τόπος της Ζωής μας» διοργανώνει το Σάββατο 22 Μαΐου 2021, στις 11 το πρωί, στο καφέ-αναψυκτήριο «Προσκήνιο» στον περιβάλλοντα χώρο του αρχαίου θεάτρου Φιλίππων, συζήτηση για το έργο ύδρευσης της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων από τις πηγές Βοϊράνης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.