-Ο Σάββας Μιχαηλίδης, δήμαρχος Νέστου, θέλει να κατασκευάσει κολυμβητήριο στην Χρυσούπολη. Μάλιστα. Θα τον ρωτήσω, καταρχάς, αν υπάρχουν άλλες ανάγκες στον Δήμο για αθλητικές εγκαταστάσεις και είναι προτεραιότητα το κολυμβητήριο; Επίσης, υπάρχει στον Δήμο Νέστου, ή πρόκειται να ιδρυθεί, σωματείο κολύμβησης; Ή, μήπως, οι δημότες ζητάνε να κατασκευαστεί κολυμβητήριο, για να αθλούνται ερασιτεχνικά;

-Αν ισχύει κάτι από τα παραπάνω, μπορεί να συνεννοηθεί με τον Θίοντορ, για να αξιοποιηθεί το ανοιχτό κολυμβητήριο στην Καβάλα. Θα μου πείτε πως η Χρυσούπολη και τα άλλα γειτονικά χωριά του Δήμου Νέστου απέχουν αρκετά χιλιόμετρα από την Καβάλα. Και θα έχει κάποια δαπάνη η μετακίνηση των πολιτών, των αθλητών, ή και των δύο αυτών κατηγοριών του πληθυσμού του Δήμου Νέστου.

-Μπορεί να γίνει μία συνεργασία των Δήμων Καβάλας, Νέστου με το ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να αθληθούν, κάνοντας κολύμβηση, να εξυπηρετούνται σε καθημερινή βάση και με χαμηλό κόστος. Ενώ, θα καταβάλλουν ένα λογικό αντίτιμο, ετήσιο, ή μηνιαίο, για τα λειτουργικά έξοδα του κολυμβητηρίου.

-Είναι μία ευκαιρία, δηλαδή, για να εφαρμοστεί στην πράξη η διαδημοτική συνεργασία, προς όφελος των δημοτών των δύο περιοχών. Γιατί, η επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου, θα εξυπηρετήσει και τους δημότες Δήμου Καβάλας.

-Εάν θέλει ο Σάββας Μιχαηλίδης να κάνει κάποιο σημαντικό αθλητικό έργο στον Δήμο Νέστου, του προτείνω να μιμηθεί τον συνάδελφο του, Φίλιππο Αναστασιάδη, στον Δήμο Παγγαίου, ο οποίος βρήκε χρηματοδότηση, για να επιστρωθεί με ταρτάν το δημοτικό στάδιο Ελευθερούπολης.

-Ο Δήμος Νέστου είχε μεγάλη παράδοση στον κλασικό αθλητισμό (στίβο) και νομίζω ότι θα βοηθήσει στην αναζωογόνηση των τοπικών σωματείων, να επιστρωθεί με ταρτάν το δημοτικό γήπεδο Χρυσούπολης. Μετά, μπορεί να πάρει σειρά το κολυμβητήριο δήμαρχε.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τον χαμένο χρόνο των αθλητών δεν τον προσμετρας;;; μακάρι να γίνει ένα τέτοιο έργο, θα δώσει χαρά και θα αναβαθμίσει την περιοχή.
    Όσο για τα σχόλια σας κοιτάξτε να τα κάνετε και για τη γέφυρα που δεν έχετε ή μήπως να συνεννοηθούμε και εκεί να πηγαινουμε με τα αστικά;;;;

  2. Μπράβο καλά τα λες.. Και η καβαλιωτες ποτέ δεν έχουν στηριξη τους καλοκαιρινους μήνες την περιοχή όπως η κεραμωτη.. μόνο την περαμο και ηρακλειτσα ξέρουνε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ