Λόγω εκτέλεσης εργασιών για την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης στον αερολιμένα «Μέγας Αλέξανδρος», θα ισχύσει σταδιακός περιορισμός στην κυκλοφορία των οχημάτων στις επαρχιακές οδούς αεροδρομίου-διασταύρωσης αεροδρομίου και αεροδρομίου-Ερατεινού, σε μέγιστο μήκος 200 μέτρων κάθε φορά, κατά το χρονικό διάστημα από 19 Σεπτεμβρίου έως και 19 Οκτωβρίου 2018. Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, δεν θα διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων, αλλά θα περιορίζεται το πλάτος της οδού, ανάλογα με το τμήμα του οδοστρώματος στο οποίο θα πραγματοποιούνται οι εργασίες και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της εναπομείνασας οδού εναλλάξ και σύμφωνα και με την υπάρχουσα σήμανση και τις υποδείξεις των σημαιοφόρων, που θα υπάρχουν με ευθύνη του αναδόχου του έργου.

Η σήμανση θα τοποθετείται καθημερινά επί του οδοστρώματος και θα αφαιρείται με την περαίωση των εργασιών τις απογευματινές ώρες. Σε περιπτώσεις απρόβλεπτων καταστάσεων, που θα απαιτηθεί η σήμανση να παραμείνει και κατά τις βραδινές ώρες, θα ληφθεί μέριμνα από την εργοληπτική εταιρεία, για την έγκαιρη τοποθέτηση επιπρόσθετων φανών και γενικότερα φωτισμού, ενημερώνοντας έγκαιρα το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου για τον αναγκαίο έκτακτο έλεγχο.

Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται τμηματικά, κατά τις ώρες 08.00-18.00, ανάλογα και με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, ενώ μετά το πέρας των εργασιών, με ευθύνη του αναδόχου, θα αποσυρθεί η σήμανση και η οδός θα αποδοθεί πλήρως στην κυκλοφορία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.