Η ανάπτυξη της ιστιοπλοΐας και ιδιαίτερα της ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας στην Καβάλα και τη γύρω περιοχή είναι σημαντική. Απόδειξη αποτελεί η ίδρυση ενός νέου ομίλου, του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Βορείου Αιγαίου (Ι.Ο.Β.ΑΙ.). Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που απέστειλε το διοικητικό συμβούλιο πρόκειται για ένα όμιλο, που ιδρύθηκε με σκοπό να προάγει το άθλημα της ιστιοπλοΐας, αλλά και να φέρει κοντά στη θάλασσα όλους όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο της, δίνοντας τους τη δυνατότητα, μέσω των σχολών, να αποκτήσουν δίπλωμα στη βασική εκπαίδευση, στο τμήμα προχωρημένων, στο αγωνιστικό τμήμα και στο τμήμα Skipper (κυβερνήτη) για επαγγελματική σταδιοδρομία. «Πιστεύοντας πως η ιστιοπλοΐα, εκτός από αθλητισμός, είναι και τρόπος ζωής, ο όμιλος μας, εκτός από τις σχολές, τους αγώνες, τα σεμινάρια και τα αθλητικά τμήματα, προγραμματίζει ημερίδες ενημέρωσης σε όλους τους Νομούς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, στο πλαίσιο ενός πρωτοποριακού προγράμματος, με την ονομασία: «Θάλασσα για όλους», το οποίο περιλαμβάνει τις εξής ενότητες: 1) Ιστιοπλοΐα και τουρισμός, 2) ιστιοπλοΐα για κάθε ηλικία, 3) ιστιοπλοΐα και άτομα με αναπηρίες.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2018 έχει βγει και θα ενημερωθείτε με νέο δελτίο Τύπου. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να επισκεφθούν τον όμιλο, για να γνωρίσουν από κοντά τα σκάφη και τις εγκαταστάσεις στο λιμάνι της Κεραμωτής. Το διοικητικό συμβούλιο του ομίλου είναι το ακόλουθο: Δημήτρης Μπένης (πρόεδρος), Θαλασσινός Θαγγόπουλος (αντιπρόεδρος), Γρηγόρης Αντωνιάδης (γραμματέας), Κυριακή Κατουρτζίδου (ταμίας), Παναγιώτης Βαφίας (μέλος). Τρόποι επικοινωνίας: info@nasc.gr, www.nasc.gr, tel. +30 2591051180», αναφέρει, ακόμα, το δελτίο Τύπου.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.