Η Τράπεζα Πειραιώς θέλει να υποβαθμίσει τον πρώην Δήμο Φιλίππων

0
  • Πρέπει να προβληματίσει τον Θέμη Καλπακίδη, νομίζω, γιατί τα καλέσματα που κάνει ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Καβάλας, δεν έχουν την προσδοκώμενη ανταπόκριση από την τοπική κοινωνία.
  • Παλιότερα ήταν το ζήτημα της όδευσης του αγωγού φυσικού αερίου T.A.P. από τα Τενάγη Φιλίππων. Ο Θ. Καλπακίδης δεν κατάφερε να πείσει τους συναδέλφους του γεωργούς, ούτε τους συνδημότες του στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων, να συμμετέχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις.
  • Τελευταία, επίσης, απηύθυνε κάλεσμα για συνάντηση με θέμα τη διακοπή λειτουργίας του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στις Κρηνίδες. «Η συμμετοχή των πολιτών στη συνάντηση θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη, αλλά δεν ήταν όλος αυτός ο κόσμος, που πραγματικά διαφωνεί με το κλείσιμο του τραπεζικού καταστήματος», δήλωσε. Όταν κάτι επαναλαμβάνεται, Θέμη καρντάσι μου, δεν είναι τυχαίο. Γνωρίζεις καλά γιατί δεν ανταποκρίνεται ο κόσμος, αλλά δεν σας απασχολεί. Άλλωστε είπες: «Εμείς κάναμε την προσπάθεια να κινητοποιήσουμε τον κόσμο. Ο καθένας ας αναλάβει την ευθύνη του. Αν έχει θετικό, ή αρνητικό αποτέλεσμα η προσπάθεια μας, θα φανεί στο μέλλον».
  • Ο Θέμης δεν απέφυγε να κάνει το πολιτικό του σχόλιο: «Αυτό που επιδιώξαμε στη συνάντηση, ήταν να μη γίνει συζήτηση για επίρριψη ευθυνών. Αν πρέπει να γίνει κουβέντα για το ποιος φταίει, μπορεί να γίνει αργότερα και στο πλαίσιο της συνεχόμενης υποβάθμισης του πρώην Δήμου Φιλίππων».
  • Δηλαδή, Θέμη μου, ποιος φταίει για την απόφαση της διοίκησης ενός τραπεζικού Οργανισμού, να αναστείλει τη λειτουργία τριών καταστημάτων του στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης; Είπαν οι διοικούντες, ή μήπως οι μέτοχοι, της Τράπεζας: «Δεν κλείνουμε τα καταστήματα στις Κρηνίδες και στις άλλες δύο περιοχές, για να τις υποβαθμίσουμε»; Θα καταλογίσεις πολιτική ευθύνη στους τεχνοκράτες; Στην πόλη της Καβάλας δεν έκλεισαν, ή θα κλείσουν καταστήματα τραπεζών;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ