Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, η διακήρυξη του έργου: «Υπολειπόμενες εργασίες κατασκευής αποχέτευσης ακαθάρτων των οικισμών Κεραμωτής και Χαϊδευτού της Δημοτικής Ενότητας Κεραμωτής», συνολικού προϋπολογισμού 2.000.000€ πλέον Φ.Π.Α. Για το συγκεκριμένο έργο, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Νέστου απειλούνταν με ρήτρα 4.000€ ημερησίως, την οποία ζητούσε η προηγούμενη ανάδοχη εταιρεία, που έκανε διακοπή των εργασιών. Έπειτα από ενέργειες της δημοτικής αρχής, το έργο θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί, αφού είναι ζωτικής σημασίας για τις κοινότητες Κεραμωτής και Χαϊδευτού.

Επίσης, ο Δήμος Νέστου εξόπλισε το δημοτικό ιατρείο Πηγών με καινούργιο ηλεκτρονικό υπολογιστή και ψυγείο, ενώ στο γήπεδο ποδοσφαίρου του οικισμού αντικαταστάθηκαν το κλιματιστικό μηχάνημα και το πλυντήριο, που καταστράφηκαν από τις πλημμύρες του περασμένου καλοκαιριού. Ακόμα, πραγματοποιήθηκε ριζική ανακαίνιση στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού και εγκαταστάθηκε καινούργιος εξοπλισμός ήχου, προκειμένου να διεξάγονται καλύτερα οι συνεδριάσεις και να μεταδίδονται πιο καθαρά μέσω του διαδικτύου.

Τέλος, μετά το τμήμα από τη Χρυσούπολη μέχρι την Κεραμωτή, συντηρήθηκαν τα κουβούκλια των στάσεων της υπεραστικής συγκοινωνίας, από τον Παράδεισο μέχρι το Ποντολίβαδο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ