Με δεκαπέντε καλαθοσφαιριστές, εκ των οποίων οι εννέα από μεταγραφή, θα παραταχθεί η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας την περίοδο 2018-2019. Οι νεοαποκτηθέντες, αλλά και οι «πολεμιστές πρωταθλητές» που παρέμειναν από την περασμένη περίοδο, συναντήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 27 Αυγούστου 2018 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου», όπου γνωρίστηκαν μεταξύ τους, με τον προπονητή, Ανδρέα Καραπιπερίδη, τους συνεργάτες του και με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Με τους «πολεμιστές-πρωταθλητές» που παρέμειναν από την περυσινή ομάδα και με όλα τα αξιόλογα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα, έγινε η πρώτη προπόνηση στην Καλαμίτσα. Οι παίκτες γνωρίστηκαν μεταξύ τους, σε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και έδωσαν την υπόσχεση, ότι θα αποτελέσουν ένα δυναμικό αγωνιστικό σύνολο, που θα φέρει σε πέρας τους στόχους της ομάδας! Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!».

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Βαγγέλης Παππάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θέλουμε να φτιάξουμε ένα πολύ καλό σύνολο με φιλοδοξίες. Οι φιλοδοξίες έχουν στόχο την είσοδο στα πλέι οφ, για να μην πάμε στα πλέι άουτ. Θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, να χαρεί ο κόσμος αυτό που θα βλέπει. Θέλουμε να προσφέρουμε θέαμα. Για πρώτη φορά έχουμε ρόστερ δεκαπέντε ατόμων. Θα παίζουν αυτοί που θα είναι πιο έτοιμοι, οι πιο σωστοί και πάνω απ` όλα, αυτοί που θα παίζουν για την ομάδα. Το «Αλεξάνδρα Δήμογλου» θα ζήσει ωραίες στιγμές.

Υπάρχουν πολλές επιλογές σε όλες τις θέσεις. Στις 6 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσουμε σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο Lucy τον βασικό χορηγό μας, ενώ θα έχουμε συμπαραστάτες, ακόμα, τη «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» και την εταιρία του κυρίου Παπακωνσταντίνου».

Ο προπονητής, Ανδρέας Καραπιπερίδης δήλωσε τα εξής: «Προβλέπεται να γίνει ένα πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό, με το στόχο της ομάδας να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Είναι μία κατηγορία, που για να πετύχεις τον στόχο πρέπει να κάνεις στην ουσία πρωταθλητισμό. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο και στις τριάντα αγωνιστικές ημέρες. Να «κοιτάξουμε στα μάτια» όλους τους αντιπάλους. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι, ούτε να φοβηθούμε. Από σήμερα θα μπούνε οι βάσεις για το «χτίσιμο» της ομάδας. Θεωρώ ότι θα δημιουργήσουμε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Μία ομάδα «φρέσκια», πολύ νεανική, με τρία-τέσσερα παιδιά έμπειρα, που θα δώσουν το κάτι παραπάνω. Ευελπιστούμε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Υπάρχουν τα ευχάριστα μηνύματα από την ανταπόκριση του κόσμου. Πέρσι τον δικαιώσαμε, το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και φέτος».

Στην πρώτη συγκέντρωση συμμετείχαν οι δύο τελευταίες προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ο «γνωστός» πάουερ φόργουορντ, Αντώνης Σκλήβας και ο μοναδικός αλλοδαπός, ο Σέρβος γκαρντ Λούκα Μίτροβιτς (στη φωτογραφία με τον Βαγγέλη Παππά).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ