Τον υπουργό προστασίας του πολίτη επισκέφτηκε ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πασχαλίδης. Αρχικά, αναφέρθηκε στην απόσπαση 31 αστυνομικών από την Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας, κάτι που δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα. Ο Γιάννης Πασχαλίδης ενημερώθηκε ότι πρόκειται για αποσπάσεις διάρκειας 1-3 μηνών, επομένως κάθε μήνα, οι αποσπασμένοι αστυνομικοί θα επιστρέφουν σταδιακά στις θέσεις τους.

Επίσης, στις 7 Απριλίου 2024, η Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας θα ενισχυθεί με 8 αστυνομικούς από άλλες Διευθύνσεις, ενώ έπειτα από υποβολή σχετικού αιτήματος του βουλευτή, θα τοποθετηθούν με τις τακτικές μεταθέσεις και 2 κατώτεροι αξιωματικοί. Ο αερολιμένας Καβάλας, εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου, θα ενισχυθεί για 6 μήνες, με 10 δόκιμους αστυνομικούς. Και το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου, με 6 πρωτοετείς και 6 τριτοετείς σπουδαστές των Σχολών της Αστυνομίας. Ακόμα, ο Γιάννης Πασχαλίδης κατέθεσε και φέτος αίτημα, για την ενίσχυση με αστυνομική δύναμη των Αστυνομικών Σταθμών Νέας Περάμου και Ορφανίου, λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης. Ο βουλευτής εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες προς τους αρμόδιους, για την άμεση επίλυση των ζητημάτων που τους έθεσε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.