Μεγάλη ήταν η συμμετοχή, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, στην ετήσια εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του Φυσιολατρικού Ομίλου Καβάλας. Στην συνέχεια, συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο σε σώμα με την ακόλουθη σύνθεση: Χαράλαμπος Χαϊνάς (πρόεδρος), Αναστασία Γρηγοριάδου (αντιπρόεδρος), Νικόλαος Βρανάς (ταμίας), Αναστασία Δουδουλάκη (γενική γραμματέας), Ιορδάνης Παναγιωτίδης (έφορος Φωλιάς), Αναστασία Γρηγοριάδου (έφορος δημοσίων σχέσεων), Μαριάννα Δρόσου-Κακαγιάννη (βοηθός εφόρου δημοσίων σχέσεων), Σοφία Παλαιολόγου (μέλος), Ελισάβετ Καμάρια (μέλος), Τζένη Μελίδου (μέλος).

Οι προσεχείς δράσεις του ομίλου είναι οι ακόλουθες:

-Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, ημερήσια εκδρομή στο δασικό χωριό Παγγαίου, με ξεναγήσεις από τον Κ. Παπακοσμά, σχετικά με το παλιό υδραγωγείο Αμισιανών και από τον Δ. Λυμπεράκη, σχετικά με το Παγγαίο όρος. Τιμή συμμετοχής 10 ευρώ (υπάρχουν θέσεις διαθέσιμες).

-Την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024, επίσκεψη στην Μονή Παναγίας Παγγαιώτισσας, για την παρακολούθηση των Χαιρετισμών.

-Στις 12-14 Απριλίου 2024, τριήμερη εκδρομή στην Οχρίδα.

-Στις 21 Απριλίου 2024, θα γίνει ομιλία στο εντευκτήριο του Φ.Ο.Κ., ανοιχτή για το κοινό, στις 11 το πρωί, με ομιλητή τον φυσικοθεραπευτή, Δ. Ελευθεριάδη, με θέμα, τα οφέλη του περπατήματος στην φύση. Θα ακολουθήσει πεζοπορία.

Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, επικοινωνήστε στα τηλεφωνικά νούμερα: 2510 228 118, 6955 476 186. Ώρες λειτουργίας του γραφείου: Δευτέρα-Παρασκευή 10:30-13:00.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ