Η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος της Football League ανακοίνωσε την αναβολή του παιχνιδιού Α.Ο. «Καβάλα»-Θεσπρωτός, που ορίστηκε να διεξαχθεί την Πέμπτη 13 Μαΐου 2021 στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», λόγω των κρουσμάτων covid-19 στον σύλλογο της Ηγουμενίτσας. Είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι του Θεσπρωτού που αναβλήθηκε για τον ίδιο λόγο. Ο Α.Ο.Κ. θα αγωνιστεί την Κυριακή 16 Μαΐου 2021, εντός έδρας, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου.

Την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021 πραγματοποιήθηκαν στον βόρειο όμιλο τα παιχνίδια: Απόλλων Πόντου-Βέροια 0-3, Πιερικός-Πανσερραϊκός 1-0, Αλμωπός Αριδαίας-Τρίγλια 3-0.

Στον 1ο όμιλο της Γ΄ εθνικής κατηγορίας σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Αετός Οφρυνίου-Πανδραμαϊκός 3-0, Αμπελόκηποι Δράμας-Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου 2-1, Νέστος Χρυσούπολης-Άρης Αβάτου 1-0.

Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας (Energean Kavala B.C.) ηττήθηκε από τον Αμύντα, στο δημοτικό αθλητικό κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου», με σκορ 62-53, για την 12η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ