Ο Δήμος Καβάλας, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδιασμού στήριξης των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, αποφάσισε την επέκταση του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ», για την εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών τους. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση, εκτός από την αγορά φαρμάκων, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η θεραπευτική τους αγωγή, οι ανήμποροι συμπολίτες έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τρόφιμα και διαφόρων ειδών προϊόντα, από τα σούπερ μάρκετ και τα συνοικιακά παντοπωλεία της πόλης.

Για την καλύτερη ανταπόκριση στα αιτήματα, καθοριστικό ρόλο αναμένεται να έχουν οι τοπικές επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου και οι μεγάλες αλυσίδες τροφίμων. Όσα καταστήματα έχουν αναλάβει, ή θα αναλάβουν, σχετικές πρωτοβουλίες, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το γραφείο του δημάρχου Καβάλας (2513500100), ή να αποστείλουν πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση mayor@dkavalas.gr.

Επίσης, στο πλαίσιο λήψης πρόσθετων μέτρων προστασίας των πολιτών από την πανδημία του κορονοϊού, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των παιδικών χαρών, των πάρκων και των χώρων αναψυχής του Δήμου, όπως προβλέπει η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που εξέδωσε η κυβέρνηση, από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 και μέχρι νεοτέρας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ