-Ενώ οι φίλαθλοι του Α.Ο.Κ. παρακολουθούν με μεγάλη αγωνία την προσπάθεια που καταβάλλεται για την συμμετοχή της ομάδας ποδοσφαίρου της Καβάλας στο πρωτάθλημα της Super League 2, δυστυχώς μερικοί αποφάσισαν να στρέψουν, πάλι, την προσοχή στα εσωτερικά πράγματα. Η εσωστρέφεια, κατά την άποψη μας, είναι το χειρότερο που μπορεί να γίνει στην κρίσιμη αυτή καμπή της ιστορίας του Α.Ο.Κ., γιατί θα υπονομεύσει την προσπάθεια που γίνεται από τον ιδιοκτήτη της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) και τους συνεργάτες του. Έχοντας, μάλιστα, απέναντι ένα «συμπαγές μέτωπο» των θεσμών που διαχειρίζονται την τύχη του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο είναι αρνητικό απέναντι στον Α.Ο.Κ.

-Καταρχάς, πρέπει να γίνει αποδεκτό ότι το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Π.Α.Ε. Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα» 1965 άλλαξε. Φαίνεται πως υπάρχουν άτομα, τα οποία δεν αποδέχονται την αλλαγή που έγινε, ή για να ακριβολογήσουμε, δεν αποδέχονται ως νέο ιδιοκτήτη τον Αλέξανδρο Χαντιτάτζι. Δεν είναι τυχαίο, θεωρούμε, ότι ο πόλεμος γίνεται εναντίον του και όχι εναντίον του Α.Ο.Κ. Οι δηλώσεις έχουν προσωπικό χαρακτήρα και δείχνουν μία ανησυχία των επικριτών του. Αν και προσπαθούν να τον υποτιμήσουν, να τον λοιδορήσουν, να τον παρουσιάσουν ως «ουρανοκατέβατο» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν μπορούν να κρύψουν τον εκνευρισμό τους για την επιμονή και την αποφασιστικότητα που διακρίνει τον Καναδό επιχειρηματία.

-Κι ενώ πρέπει στην Καβάλα άπαντες να συνταχθούν στο πλευρό του ιδιοκτήτη και να στηρίξουν τον (άνισο) αγώνα, για να πάρει ο Α.Ο.Κ. αυτό που κέρδισε αγωνιστικά και νομικά (σ.σ. με την χορήγηση του πιστοποιητικού από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου), μερικοί συνεχίζουν να διαβάλλουν τον Αλέξανδρο Χαντιτάτζι, αλλά να κάνουν μεγάλη ζημιά και στον Α.Ο.Κ. Ο ιδιοκτήτης της Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965, λοιπόν, αγωνίζεται σε δύο μέτωπα. Θα του ζητήσουμε να μην παρασυρθεί στον αντιπερισπασμό που δέχεται από το εσωτερικό μέτωπο, γιατί υπάρχει σκοπιμότητα να αλλάξει ο στόχος. Αυτή την στιγμή, ο μόνος στόχος πρέπει να είναι, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 2.

-Βεβαίως και δεν μπορεί να είναι απαθής στις επιθέσεις που δέχεται, όπως την τελευταία και κατά την άποψη μας απρόκλητη, από το πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Π.Α.Ε., Πέτρο Πετρόπουλο. Η απάντηση που έδωσε ήταν σε σκληρό ύφος, όπως χρειαζόταν, αν και μπορούσε να αποφύγει ορισμένους προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Καταλήγει αναφέροντας ότι, θα ασχοληθεί με τους επικριτές του στην Καβάλα, όταν τελειώσει, με αίσιο τρόπο, το ζήτημα της ένταξης του Α.Ο.Κ. στο πρωτάθλημα της Super League 2. Οι φίλαθλοι έχουν ζήσει περιόδους εσωστρέφειας και έχουν κουραστεί από τις προσωπικές διαμάχες.

-Όσοι συνεχίζουν να συντηρούν τις αντιπαραθέσεις αυτές, δεν προσφέρουν καλή υπηρεσία στον Α.Ο.Κ., που πρέπει, επιτέλους, να ξεφύγει από την μιζέρια των ερασιτεχνικών κατηγοριών, γιατί όσο παραμένει σ’ αυτές «κολλημένος», θα «μικραίνει» ως σύλλογος και θα απαξιωθεί εντελώς, όπως συνέβη με άλλα ιστορικά σωματεία. Σήμερα, η τύχη του Α.Ο.Κ. εξαρτάται από την παρουσία του Αλέξανδρου Χαντιτάτζι.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πρέπει όμως να ενεργοποιηθεί κ ο ΣΦΑΟΚ κ να δείξει έμπρακτα την συμπαράσταση στον Alex. Έχουμε ή δεν έχουμε φιλάθλους; Γιατί από πλευράς τους δεν βλέπω καμία κίνηση. Θυμηθείτε πριν 10 χρόνια τις πορείες, τώρα τίποτα.

  2. Δεν χάσανε την ευκαιρία κ πέρασαν στην αντεπίθεση οι κύριοι που παρέδωσαν το κουφάρι του ΑΟΚ στον Καναδό κ βγάλανε γλώσσα εκμεταλλευομενοι την παρορμητικοτιτα του, κάνοντας αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση. Αυτοί όμως δεν μας είπαν ακόμα γιατί διέλυσαν την ομάδα κ κάτ’ εντολή ποιανού. Ποιοι ήταν αυτοι που δεν θέλανε τον Καναδό στην ομάδα. Πότε επιτέλους θα λογοδοτήσουν; Τρομάρα τους ζητάγανε κ 250000 για τις μετοχές τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ