Είναι φανερή η επίδραση που έχει η συνεχόμενη αγωνιστική δράση όχι μόνο στην ομάδα ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα», αλλά και στις άλλες ομάδες του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής κατηγορίας. Περισσότερο επηρεάζονται οι ομάδες που έκαναν ευρεία ανανέωση στο δυναμικό των ποδοσφαιριστών, ή έχουν περιορισμένες επιλογές.

Η ομάδα του Α.Ο.Κ. έχει «ανανεωθεί» αρκετά και βρίσκεται, ακόμα, στο στάδιο του «μονταρίσματος». Έχει, επίσης, περισσότερες και ποιοτικές επιλογές. Στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Επανομής, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023, για παράδειγμα, έπρεπε να απουσιάσει ο Λάζαρος Τζελίδης, ο οποίος είναι σημαντικό «γρανάζι» στο παιχνίδι του Α.Ο.Κ. στην μεσαία γραμμή. Ο προπονητής, Τιμόθεος Καβακάς, τον αναπλήρωσε με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, έναν ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από το υψηλό επαγγελματικό επίπεδο!

Ο Α.Ο.Κ. δεν είχε την παραγωγικότητα των προηγούμενων αγώνων, ωστόσο πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε, δηλαδή την νίκη, με σκόρερ τον «συνήθη ύποπτο», Κοσμά Γκέκα, που ευστόχησε σε ένα ακόμα κτύπημα πέναλτι (σ.σ. το τρίτο αν δεν κάνουμε λάθος). Το τέρμα σημειώθηκε στο α΄ ημίχρονο, ενώ στο β΄ ημίχρονο αστόχησε σε δεύτερο πέναλτι ο Βασίλης Παπαδόπουλος.

Η σύνθεση του Α.Ο.Κ. στην Επανομή ήταν η ακόλουθη: Αστράς, Καζαντζίδης, Δημητριάδης, Μπιμπισίδης, Σμίλτος, Δαλιανόπουλος, Γιαγτζίδης, Γκέντζογλου, Κουτσιανικούλης, Καρακώστας, Γκέκας. Αγωνίστηκαν και οι: Βασίλης Παπαδόπουλος, Γερονικολός, Αλτιντζής, ενώ έκανε την πρώτη εμφάνιση ο Αντώνης Δερμιτζάκης.

Στα άλλα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής ημέρας (σ.σ. βρισκόμαστε στον Οκτώβριο και η 1η αγωνιστική ημέρα διεξήχθη ετεροχρονισμένα) σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας-Ορέστης Ορεστιάδας 0-1, Άρης Αβάτου-Θερμαϊκός 1-2, Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης-Χανιώτης 0-2, Θύελλα Σαρακηνών-Βέροια 2-1, Πανθρακικός-Νίκη Ευκαρπίας 0-0, Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας-Απόλλων Παραλιμνίου 2-1, Αετός Βαρβάρας-Νέστος Χρυσούπολης 1-2, Δόξα Δράμας-Άρης Πετεινού 2-1.

Η βαθμολογία το ομίλου είναι η ακόλουθη: Καβάλα 12 βαθμοί, Θερμαϊκός 12, Νέστος Χρυσούπολης 10, Χανιώτης 9, Πανθρακικός 8, Ορέστης Ορεστιάδας 7, Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας 6, Άρης Αβάτου 5, Θύελλα Σαρακηνών 5, Δόξα Δράμας 4, Αετός Βαρβάρας 3, Απόλλων Παραλιμνίου 3, Άρης Πετεινού 3, Νίκη Ευκαρπίας 3, Αναγέννηση Επανομής 2, Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 2, Βέροια 1, Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης 1.

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023, ο Α.Ο.Κ. θα επιστρέψει στην φυσική έδρα του, το δημοτικό στάδιο Καβάλας «Ανθή Καραγιάννη», για να δώσει ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι με την Νίκη Ευκαρπίας. Θα διεξαχθούν ακόμα τα παιχνίδια: Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας-Πανθρακικός, Αναγέννηση Επανομής-Θύελλα Σαρακηνών, Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας-Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης, Αετός Βαρβάρας-Άρης Αβάτου, Δόξα Δράμας-Ορέστης Ορεστιάδας, Άρης Πετεινού-Θερμαϊκός, Νέστος Χρυσούπολης-Χανιώτης, Απόλλων Παραλιμνίου-Βέροια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ