Με τρία τέρματα του Βασίλη Παπαδόπουλου, το ένα με δύσκολη κεφαλιά και δύο με εξαιρετικές εκτελέσεις πέναλτι, η ομάδα ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα» πέτυχε την 30η νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας, επικρατώντας στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με σκορ 3-0 επί του Θερμαϊκού. Ήταν το πρώτο παιχνίδι που ο Β. Παπαδόπουλος σκόραρε τρεις φορές, το τέταρτο παιχνίδι που σκόραρε μόνο αυτός και το 19ο στο πρωτάθλημα που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα! Έφτασε, έτσι, στα 26 τέρματα και είναι κοντά στην κατάκτηση του τίτλου του κορυφαίου σκόρερ στην κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024! Ο Βασίλης είναι απλά ο πρώτος, εκ των ικανών ποδοσφαιριστών που διαθέτει η επιθετική γραμμή του Α.Ο.Κ. Να σημειώσουμε ότι, με τα τρία τέρματα επί του Θερμαϊκού, ο Α.Ο.Κ. πέτυχε 93 στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας και στην διοργάνωση του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Καβάλας! Υπολείπονται δύο αγωνιστικές ημέρες στο πρωτάθλημα και ο τελικός αγώνας του κυπέλλου το Σάββατο 27 Απριλίου 2024, για να φτάσει στα 100 τέρματα σε μία περίοδο!

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής ημέρας στον 1ο όμιλο είναι τα εξής: Βέροια-Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 1-0, Νίκη Ευκαρπίας-Χανιώτης 2-1, Καβάλα-Θερμαϊκός 3-0, Απόλλων Παραλιμνίου-Ορέστης Ορεστιάδας 5-1, Νέστος Χρυσούπολης-Άρης Αβάτου 1-1, Άρης Πετεινού-Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης 0-1, Αετός Βαρβάρας-Πανθρακικός 0-5, Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας-Αναγέννηση Επανομής 2-0.

Η βαθμολογία του ομίλου είναι η ακόλουθη: Καβάλα 91 βαθμοί, Νέστος Χρυσούπολης 75, Πανθρακικός 70, Χανιώτης 53, Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης 53, Άρης Αβάτου 52, Απόλλων Παραλιμνίου 51, Ορέστης Ορεστιάδας 50, Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας 49, Θερμαϊκός 48, Νίκη Ευκαρπίας 46, Δόξα Δράμας 38, Βέροια 32, Άρης Πετεινού 23, Αετός Βαρβάρας 22, Αναγέννηση Επανομής 19, Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 14.

Την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 θα διεξαχθούν τα παιχνίδια: Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας-Χανιώτης, Θερμαϊκός-Βέροια, Ορέστης Ορεστιάδας-Νίκη Ευκαρπίας, Άρης Αβάτου-Καβάλα, Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης-Απόλλων Παραλιμνίου, Πανθρακικός-Άρης Πετεινού, Αναγέννηση Επανομής-Δόξα Δράμας, Αετός Βαρβάρας-Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ