Ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, δεν ξεπέρασε την (πολιτική) «μεθόδευση» που έγινε στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στην ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ., τον φορέα που υλοποιεί τον σχεδιασμό για την διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Τότε, ο δήμαρχος Καβάλας «κατήγγειλε» για ανάμειξη στην διαδικασία τον περιφερειάρχη, Χριστόδουλο Τοψίδη, προκειμένου να εκλεγεί πρόεδρος ο δήμαρχος Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος, ενώ ο Θόδ. Μουριάδης ήταν το «φαβορί».

Επηρεασμένος από το αποτέλεσμα των εκλογών, ο Θόδ. Μουριάδης θα τηρήσει «αντιπολιτευτική» στάση, σε κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί.

Μία τέτοια ευκαιρία είναι το έργο που θέλει να κάνει, για την πρόσβαση των απορριμματοφόρων στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (Χ.Υ.Τ.Α.). Εκτός από τα οχήματα του Δήμου Καβάλας, στον Χ.Υ.Τ.Α. πηγαίνουν και απορριμματοφόρα γειτονικών Δήμων. Η δημοτική Αρχή, λοιπόν, σχεδιάζει μία νέα χάραξη δρόμου, ώστε τα απορριμματοφόρα να φτάνουν στον Χ.Υ.Τ.Α. μέσω του Χαλκερού. Ο δήμαρχος θα ζητήσει την χρηματοδότηση του έργου από την ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Κι αν το αίτημα απορριφθεί από το διοικητικό συμβούλιο του φορέα, απείλησε να κλείσει τον δρόμο προς τον Χ.Υ.Τ.Α. σε όλα τα απορριμματοφόρα των άλλων Δήμων. Θα ανταποκριθεί η διοίκηση της ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ., ή θα πραγματοποιηθεί η «απειλή» του δημάρχου Καβάλας;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ