Ο Τανζού σημείωσε το μοναδικό τέρμα στον 43ο τελικό αγώνα της διοργάνωσης του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Καβάλας και έδωσε το τρόπαιο, για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο, στον «Βύρωνα» Καβάλας.

Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, ο τελικός αγώνας είχε δύναμη, πάθος, ρυθμό, φάσεις και ικανοποίησε τους θεατές στην κερκίδα του δημοτικού σταδίου Καβάλας «Ανθή Καραγιάννη». Το μοναδικό τέρμα επιτεύχθηκε στο 40ο λεπτό, ενώ ο «φιναλίστ» Άρης Πηγών είχε δύο δοκάρια. Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στην μνήμη του προσφάτως εκλιπόντα ταμία της Ε.Π.Σ. Καβάλας, Δημήτρη Ρουμελιώτη, στην σύζυγο του οποίου δόθηκε πλακέτα.

Ο πρόεδρος και τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της Ε.Π.Σ. Καβάλας συγχαίρουν την κυπελλούχο ομάδα του «Βύρωνα», αλλά και την ομάδα του Άρη Πηγών, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε τελικό αγώνα της διοργάνωσης του κυπέλλου.

Στην 1η αγωνιστική ημέρα του τουρνουά για την άνοδο στην Γ΄ εθνική κατηγορία, ο πρωταθλητής της Ε.Π.Σ. Καβάλας, «Ορφέας» Ελευθερούπολης, αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα, εκτός έδρας, με την «Δόξα» Νέου Σιδηροχωρίου. Συνοπτικά τα αποτελέσματα είναι τα εξής: Άρης Πετεινού-Ηρακλής Αμμουδιάς 2-0, Δόξα Βώλακα-Ορέστης Ορεστιάδας 0-2, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Ορφέας Ελευθερούπολης 0-0, ρεπό Νίκη Ευκαρπίας.

Η βαθμολογία είναι η ακόλουθη: Ορέστης Ορεστιάδας 3, Άρης Πετεινού 3, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 1, Ορφέας Ελευθερούπολης 1, Νίκη Ευκαρπίας 0, Ηρακλής Αμμουδιάς 0, Δόξα Βώλακα 0.

Την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 θα διεξαχθούν τα παιχνίδια: Ορφέας Ελευθερούπολης-Δόξα Βώλακα, Ηρακλής Αμμουδιάς-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Νίκη Ευκαρπίας-Άρης Πετεινού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ