Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, πάλι, απέναντι σε ομάδα που έπαιξε με δύναμη, ο Α.Ο.Κ. έδειξε να δυσκολεύεται πολύ στην Νέα Μηχανιώνα και τελικά ηττήθηκε από τον γηπεδούχο «Ποσειδώνα». Ο Α.Ο.Κ. προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο, αλλά στα περισσότερα γήπεδα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας, δεν είναι εύκολο να προσφέρει ποιότητα και θέαμα στο παιχνίδι. Οι ομάδες που έχουν στόχο μόνο το αποτέλεσμα, με κάθε μέσο, δυστυχώς υπερισχύουν.

Ο Νέστος Χρυσούπολης ισοφάρισε την Αλεξανδρούπολη στο τέλος του αγώνα και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου ηττήθηκε στην έδρα του από τον Αγροτικό Αστέρα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής ημέρας είναι τα ακόλουθα: Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας-Καβάλα 1-0, Πανθρακικός-Καμπανιακός 1-1, Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου-Αγροτικός Αστέρας 0-2, Ορφέας Ξάνθης-Δόξα Δράμας 1-1, Νέστος Χρυσούπολης-Αλεξανδρούπολη 2-2, Θερμαϊκός Θέρμης-Απόλλων Παραλιμνίου 1-2, Πανδραμαϊκός-Άρης Αβάτου 3-1.

Η βαθμολογία του ομίλου είναι η εξής: Καμπανιακός 31, Απόλλων Παραλιμνίου 29, Καβάλα 27, Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας 26, Δόξα Δράμας 22, Πανδραμαϊκός 22, Πανθρακικός 21, Άρης Αβάτου 19, Θερμαϊκός Θέρμης 17, Ορφέας Ξάνθης 16, Βύρων Καβάλας 15, Νέστος Χρυσούπολης 12, Αγροτικός Αστέρας 10, Αλεξανδρούπολη 3, Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου 1.

Τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής ημέρας θα διεξαχθούν την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 και είναι τα ακόλουθα: Απόλλων Παραλιμνίου-Καβάλα, Καμπανιακός-Θερμαϊκός Θέρμης, Άρης Αβάτου-Ποσειδών Μηχανιώνας, Αγροτικός Αστέρας-Πανθρακικός, Δόξα Δράμας-Πανδραμαϊκός, Αλεξανδρούπολη-Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου, Βύρων Καβάλας-Νέστος Χρυσούπολης, ρεπό Ορφέας Ξάνθης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ