Όσο περνούν οι αγωνιστικές ημέρες στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ΄ εθνικής κατηγορίας, φαίνεται όλο και περισσότερο η διαφορά που έχει ο Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα» από τα υπόλοιπα σωματεία. Δεν αναφερόμαστε μόνο στο αγωνιστικό επίπεδο. Ο Α.Ο.Κ. υπερέχει, ακόμα, στην οργάνωση και το κυριότερο στην νοοτροπία! Η διοικητική σταθερότητα, είναι το θεμέλιο για να «χτιστεί» μία ομάδα που θα κάνει, απρόσκοπτα, την «δουλειά» της εντός του αγωνιστικού χώρου.

Ο Α.Ο.Κ. έδειξε την ανωτερότητα του και στο γήπεδο της Βαρβάρας στην όμορφη Χαλκιδική όχι μόνο μέσα στο γήπεδο, αλλά και με την ευχαριστήρια ανακοίνωση που εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή του τμήματος ποδοσφαίρου μετά από το παιχνίδι, για την άριστη φιλοξενία που είχε η αποστολή από τους γηπεδούχους.

Στο παιχνίδι που αναβλήθηκε, από την 19η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος, ο Α.Ο.Κ. προηγήθηκε 5-0 στο α΄ ημίχρονο και πήρε την νίκη με τελικό σκορ 7-0. Τα τέρματα σημείωσαν οι: Κοσμάς Γκέκας (2), Γιάννης Καζαντζίδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Λάζαρος Τζελίδης, Νάση Στοΐνοβιτς, Mohammed Al Rashdi. Είτε ένα, είτε τρία, είτε πέντε, είτε επτά τέρματα, εκείνο που μετράει για τον Α.Ο.Κ., είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών σε κάθε παιχνίδι.

Ωστόσο, με τα επτά τέρματα που πέτυχε στην Βαρβάρα, ο Α.Ο.Κ. έφτασε στα εξήντα (60) στο πρωτάθλημα έπειτα από είκοσι (20) αγωνιστικές ημέρες! Δηλαδή, έχει την υψηλότερη επιθετική παραγωγικότητα, μακράν από την επόμενη ομάδα, στην Γ΄ εθνική κατηγορία. Ο «επικεφαλής» στον 4ο όμιλο Πανιώνιος έχει σκοράρει 44 τέρματα σε 20 αγώνες. Στην Βαρβάρα σκόραραν και οι αποκτηθέντες τον Ιανουάριο ποδοσφαιριστές, Νάση Στοΐνοβιτς και Mohammed Al Rashdi. Αναλυτικά οι σκόρερ του Α.Ο.Κ. στο πρωτάθλημα είναι οι εξής: Γκέκας 17, Β. Παπαδόπουλος 16, Τζελίδης 5, Γιαγτζίδης 3, Δημητριάδης 3, Καρακώστας 4, Αλτιντζής 2, Αντ. Δερμιτζάκης 1, Σαλπιγγίδης 1, Σαμπανίδης 1, Καζαντζίδης 1, Στοΐνοβιτς 1, Al Rashdi 1. Την ερχόμενη Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024, ο Α.Ο.Κ. θα αγωνιστεί πάλι εκτός έδρας απέναντι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Επίσης, για την 19η αγωνιστική ημέρα, ο Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης νίκησε τον Ορέστη Ορεστιάδας με σκορ 2-0.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ