Ο Α.Ο.Κ. έδειξε σοβαρότητα έως το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής κατηγορίας και «επιβραβεύτηκε» με μία ακόμα νίκη, εκτός έδρας, την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, επί του Άρη Αβάτου. Το νικητήριο τέρμα πέτυχε ο Νάσι Στοΐνοβιτς στην αρχή του β΄ ημιχρόνου του αγώνα (ήταν το τρίτο προσωπικό ως ποδοσφαιριστής του Α.Ο.Κ.). Ο Α.Ο.Κ. δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή 28 Απριλίου 2024, για την τελευταία αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος, αφού η ομάδα της Θύελλας Σαρακηνών αποχώρησε από την αγωνιστική δράση. Ωστόσο, το Σάββατο 27 Απριλίου 2024, θα παίξει στον τελικό αγώνα της διοργάνωσης του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Καβάλας, που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», διεκδικώντας το τρόπαιο από τον Βύρωνα Καβάλας.

Η κατάκτηση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, θα είναι το «κερασάκι στην τούρτα» για τον Α.Ο.Κ., που έκανε μία καταπληκτική πορεία, πρωτίστως στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας, με «επιστέγασμα» τις 32 νίκες σε 34 αγωνιστικές ημέρες! Εκ των οποίων, οι 21 ήταν συνεχόμενες! Ο τελικός αγώνας του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα, ενώ θα ακολουθήσει η γιορτή του Α.Ο.Κ. για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Γ΄ εθνικής κατηγορίας και την άνοδο στην Super League 2.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο είναι τα ακόλουθα: Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας-Χανιώτης 2-5, Θερμαϊκός-Βέροια 1-0, Ορέστης Ορεστιάδας-Νίκη Ευκαρπίας 3-0, Άρης Αβάτου-Καβάλα 0-1, Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης-Απόλλων Παραλιμνίου 3-3, Πανθρακικός-Άρης Πετεινού 6-0, Αναγέννηση Επανομής-Δόξα Δράμας 0-3, Αετός Βαρβάρας-Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας 1-4.

Η βαθμολογία του ομίλου είναι η ακόλουθη: Καβάλα 94 βαθμοί, Νέστος Χρυσούπολης 78, Πανθρακικός 73, Χανιώτης 56, Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης 54, Ορέστης Ορεστιάδας 53, Άρης Αβάτου 52, Απόλλων Παραλιμνίου 52, Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας 52, Θερμαϊκός 51, Νίκη Ευκαρπίας 46, Δόξα Δράμας 41, Βέροια 32, Άρης Πετεινού 23, Αετός Βαρβάρας 22, Αναγέννηση Επανομής 19, Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 14.

Την 34η αγωνιστική ημέρα θα διεξαχθούν τα παιχνίδια: Θερμαϊκός-Mέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, Χανιώτης-Ορέστης Ορεστιάδας, Βέροια-Άρης Αβάτου, Νίκη Ευκαρπίας-Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης, Απόλλων Παραλιμνίου-Πανθρακικός, Νέστος Χρυσούπολης-Αναγέννηση Επανομής, Άρης Πετεινού-Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας, Δόξα Δράμας-Αετός Βαρβάρας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ