Διεξήχθη, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, το πρώτο προκριματικό πρωτάθλημα της Ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδας (Ε.ΤΑ.Β.Ε.) για το 2023, με σκοπό την συγκρότηση κλιμακίων για το 2024. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της χρονιάς, με τις συμμετοχές να φτάνουν τις 1.000 από 99 συλλόγους. Ο Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας έδωσε δυναμικό παρόν κερδίζοντας 10 μετάλλια. Για πρώτη φορά, οι αθλητές αγωνίστηκαν με τα νέα ηλεκτρονικά συστήματα καταγραφής πόντων KPNP.

Ο προπονητής του συλλόγου, Χάρης Παλτόγλου, δήλωσε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών μας. Το επίπεδο ήταν πολύ ανεβασμένο. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, με πάθος και δυναμισμό και κράτησαν ψηλά τις προσδοκίες του συλλόγου μας. Ο επόμενος στόχος μας, είναι η διοργάνωση φιλικών αγώνων, με την συμμετοχή των μικρών μας αθλητών». Τα μετάλλια κατέκτησαν οι:

Χρυσό μετάλλιο

Λαζάρου Σοφία, Τριανταφύλλου Αναστασία, Τριανταφυλλίδου Δήμητρα

Αργυρό μετάλλιο

Ιακωβίδης Θεόδωρος, Μπλέκου Μαρία Ελένη, Παλτόγλου Βασιλική Βαρβάρα

Χάλκινο μετάλλιο

Ευμορφοπούλου Αθανασία, Παπαδόπουλος Νικόλαος, Πατένταλη Κυριακή, Χρυσαφίδης Σταμάτιος

Συμμετείχαν ακόμα οι: Αγγής Παναγιώτης, Βουζίκης Κωνσταντίνος, Βαρδαβούλιας Άγγελος Μιχαήλ, Κωνσταντινίδης Σάββας, Αρναούτης Δημήτριος Χρυσοβαλάντης, Ζήκου Άννα, Τριανταφυλλίδου Ιωάννα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.