-Αφού η Ευρώπη «πλήρωσε το μάρμαρο» της πολεμικής σύγκρουσης μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας, με την ακρίβεια στα καύσιμα και στα είδη διατροφής, είναι έτοιμη να πληρώσει, πάλι, για να ανορθώσει την κατεστραμμένη ουκρανική οικονομία! «Η Ουκρανία δικαιούται και αξίζει κάθε δυνατή βοήθεια, για να αποκαταστήσει την οικονομία της και να υποστηρίξει την ευρωπαϊκή πορεία της. Η προσπάθεια για να χτιστούν ξανά τα θεμέλια μιας ελεύθερης και ευημερούσας χώρας, θα είναι κοινή. Οι ελληνικές επιχειρήσεις είναι έτοιμες να μπούνε μπροστά, με γνώση και αξιοπιστία», είπε η Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου, πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

-Πόσες φορές, καρντάσια, θα πληρώσει η Ευρώπη την πολεμική σύρραξη στην Ουκρανία; Τελικά, οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ήταν στην «σωστή πλευρά της ιστορίας»; Αν εννοούν μερικοί «σωστή πλευρά» εκείνους που πληρώνουν τις «πολεμικές αποζημιώσεις», προφανώς και οι ευρωπαίοι πολίτες βρέθηκαν στην «σωστή πλευρά» της ιστορίας!

-Εγώ νομίζω, καρντάσια, ότι οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, αναλαμβάνουν να πληρώσουν τις «πολεμικές αποζημιώσεις» επειδή αισθάνονται ενοχή για την έμπρακτη συμμετοχή στην σύρραξη αυτή. Παρείχαν κάθε δυνατή υποστήριξη στον Βολοντιμίρ Ζελένσκι και απέτυχαν να αποτρέψουν την πολεμική σύγκρουση! Όταν τελειώσουν οι εχθροπραξίες, θα αναλάβουν οι διεθνείς «εργολάβοι» την εκ θεμελίων ανοικοδόμηση της ουκρανικής οικονομίας. Οι ευρωπαίοι πολίτες, λοιπόν, θα ξαναπληρώσουν, για να ενταχθεί η Ουκρανία στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τέτοιο σχέδιο, καρντάσια, θα κατέστρωνε κι ένας πρωτοετής φοιτητής των πολιτικών επιστημών!

-Άντε, λοιπόν, να αρχίσουν οι «εργασίες» για να μπούνε τα «θεμέλια», ώστε η Ουκρανία να γίνει μία κανονική ευρωπαϊκή χώρα και μέλος του ΝΑΤΟ. Με την έγκριση, βεβαίως, του Ρετζέπ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ