Οι καιρικές συνθήκες θα είναι καλές και το κλίμα γιορταστικό. Η διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Καβάλας και τα σωματεία Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα» και «Βύρων» Καβάλας, ετοιμάζουν ένα γιορταστικό παιχνίδι στον τελικό της διοργάνωσης του κυπέλλου, στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου 27 Απριλίου 2024, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Πριν από την έναρξη του τελικού αγώνα, ο Α.Ο.Κ. θα βραβεύσει την ομάδα κάτω των 16 ετών, που κατέκτησε το αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Επίσης, στο ημίχρονο του τελικού αγώνα, θα διεξαχθεί παιχνίδι μεταξύ ομάδων των Ακαδημιών του Α.Ο.Κ. και του «Βύρωνα». Μετά την λήξη του τελικού αγώνα, ο Α.Ο.Κ. θα γιορτάσει την άνοδο στην Super League 2. «Ο τεσσαρακοστός τέταρτος τελικός αγώνας του κυπέλλου της Ένωσης θα είναι διαφορετικός, γιατί μετά την λήξη θα γίνει η γιορτή του Α.Ο.Κ., για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής κατηγορίας, Θέλω να συγχαρώ τον Α.Ο.Κ. για την άνοδο στην Super League 2 και εύχομαι να φτάσει ακόμα ψηλότερα. Η Ε.Π.Σ. ετοίμασε μία όμορφη γιορτή και προσκάλεσε αρκετούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου να την παρακολουθήσουν», ανέφερε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, Γιώργος Πριονίδης, στην συνέντευξη Τύπου που δόθηκε την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024.

Ο Γιώργος Μανάφης, γενικός αρχηγός του Α.Ο.Κ., θυμήθηκε τους τελικούς αγώνες που συμμετείχε ως ποδοσφαιριστής και δήλωσε ότι, ο Α.Ο.Κ. θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο, για να κλείσει με θετικό τρόπο την πετυχημένη αγωνιστική περίοδο. «Το κύπελλο της Ε.Π.Σ.Κ. μας ενδιαφέρει. Θέλουμε να πάρουμε το τρόπαιο, για να κλείσουμε ωραία την καταπληκτική χρονιά. Χαιρόμαστε που θα συμμετάσχουμε στην γιορτή αυτή. Έπαιξα αρκετούς τελικούς αγώνες ως ποδοσφαιριστής και το συναίσθημα ήταν πάντα όμορφο. Εύχομαι να απολαύσουν τον αγώνα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων», είπε.

Ο Αριστείδης Καρίπογλου, πρόεδρος του «Βύρωνα», αφού συνεχάρη τον Α.Ο.Κ. για την άνοδο στην Super League 2, σημείωσε ότι ο τελικός αγώνας του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, είναι ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη βαρύτητα και, βεβαίως, μία γιορτή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ο Α.Ο.Κ. και ο «Βύρων», θα συναντηθούν για δεύτερη φορά στον τελικό αγώνα του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Τον Μάρτιο του 2018, πάλι στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», ο Α.Ο.Κ. νίκησε με σκορ 3-1. Ο Κώστας Ανυφαντάκης ήταν προπονητής του Α.Ο.Κ., ενώ προπονητής του «Βύρωνα» ήταν ο Γιώργος Αγγελίδης, ο οποίος τα τελευταία έτη προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Α.Ο.Κ. Ο συνεργάτης του Τιμόθεου Καβακά δήλωσε ότι: «Θέλουμε να τιμήσουμε τον θεσμό του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Η κατάκτηση του τροπαίου, είναι στόχος μας από την αρχή της περιόδου. Θα αντιμετωπίσουμε τον τελικό αγώνα, με την ίδια σοβαρότητα που δείξαμε στα προηγούμενα παιχνίδια της διοργάνωσης. Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παρουσιάσουν ένα όμορφο θέαμα και να ικανοποιήσουν τους θεατές του αγώνα. Θα είναι μία γιορτή. Εύχομαι να νικήσει η καλύτερη ομάδα».

Ο προπονητής του «Βύρωνα», Αντώνης Λαδάκης, συνεχάρη, με την σειρά του, τον Α.Ο.Κ. για την επιτυχία της ανόδου στην Super League 2, ενώ για τον τελικό αγώνα έκανε το εξής σχόλιο: «Γνωρίζουμε ότι το έργο μας είναι δύσκολο. Ο Α.Ο.Κ. είναι ομάδα επιπέδου Super League 2. Δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο του παιχνιδιού μας και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε». Να αναφέρουμε, ακόμα, ότι ο Α.Ο.Κ. και ο «Βύρων» έπαιξαν στην διοργάνωση και την προηγούμενη περίοδο (2022-2023). Ο «Βύρων» νίκησε με σκορ 1-0 στο «Βερούλειο» γήπεδο και στην συνέχεια κατέκτησε το τρόπαιο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ