Ο «Αστέρας» Καβάλας έκλεισε τα πλέι οφ του πρωταθλήματος ανδρών της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης όπως άρχισε. Νίκησε στην Κομοτηνή την ομάδα του «Δημοκρίτειου» με σκορ 70-66 και κατέλαβε την 3η θέση στο πρωτάθλημα. Η θέση αυτή δεν θεωρείται επιτυχία, γιατί ο στόχος που τέθηκε από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στην National League 2.
Στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής ημέρας των πλέι οφ, ο «Αστέρας» αγωνίστηκε με μία σύνθεση στην οποία είχε παίκτες από το εφηβικό και το παιδικό τμήμα. Μετά το αρχικό «μείον δέκα» στην διαφορά του σκορ, ο «Αστέρας» ανέκαμψε αγωνιστικά, βρήκε ρυθμό, προηγήθηκε και με διψήφια διαφορά πόντων και έφτασε στην νίκη. Αγωνίστηκαν οι: Σαμαράς 19 πόντοι (4 τρίποντα), Χαριζάνης 15(3 τρ.), Τολιάδης 9(3 τρ.), Αμοιρίδης 11(2 τρ.), Λαζαρίδης 2, Αλεξανδρίδης, Παπαγιάννης 3(1 τρ.), Τζιώγας 6(1 τρ.), Παπαγεωργίου 5(1 τρ.).
Πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του «Άτλαντα» Κομοτηνής, η οποία νίκησε εκτός έδρας τον «Αρίωνα» Ξάνθης, με σκορ 66-63, έπειτα από συναρπαστικό αγώνα. Η τελική βαθμολογία των πλέι οφ είναι η εξής: Άτλας Κομοτηνής 11 βαθμοί, Αρίων Ξάνθης 10, Αστέρας Καβάλας 8, Δημοκρίτειο Κομοτηνής 7. Ο «Άτλας» κατέκτησε και το κύπελλο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, μετά από την νίκη που πέτυχε στον τελικό αγώνα επί του «Αστέρα» Καβάλας.














