Ευχές και στήριξη στους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων από τον Αλ. Πολίτη και τον σύνδεσμο εκπαιδευτικών φροντιστών Νομού Καβάλας

0

Με το μάθημα των Νέων Ελληνικών άρχισαν την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023, οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.). Την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, την «σκυτάλη θα πάρουν» οι υποψήφιοι οι υποψήφιες των Γενικών Λυκείων (ΓΕ.Λ.), με την εξέταση του μαθήματος της νεοελληνικής γλώσσας και λογοτεχνίας (γενικής παιδείας).

Ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αλέξης Πολίτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εύχομαι σε όλα τα παιδιά που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις κάθε επιτυχία, να έχετε πίστη στις δυνάμεις σας και να αγωνίζεστε πάντα για τα όνειρα σας. Οι εξετάσεις αποτελούν έναν σημαντικό σταθμό στην ζωή σας, όμως δεν τελειώνει σε αυτές. Ο δρόμος ανοίγεται μπροστά σας και είναι πάντα γεμάτος νέες ευκαιρίες και προκλήσεις».

Επίσης, οι ιδιοκτήτες και οι καθηγητές των φροντιστηρίων μελών του Συνδέσμου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Νομού Καβάλας, εύχονται στους μαθητές και μαθήτριες που ρίχνονται στην μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων, καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ