Α.Ο.Κ.: Είναι αναμφισβήτητα πρώτος και καλύτερος!

0

Αν ο Α.Ο.Κ. θεωρούνταν «φαβορί» για την κατάκτηση της 1ης θέσης στην βαθμολογία του 1ου ομίλου της Γ΄ εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου, μετά από την νίκη που σημείωσε στην Χρυσούπολη, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023, έγινε το «τρανταχτό φαβορί». Με την νίκη αυτή, με σκορ 3-0, ο Α.Ο.Κ. αύξησε την διαφορά στους οκτώ (8) βαθμούς και απέκτησε σοβαρό προβάδισμα για να τερματίσει στην 1η θέση. Είμαστε βέβαιοι πως οι ποδοσφαιριστές του, θα δείξουν τον ίδιο και περισσότερο επαγγελματισμό στην συνέχεια του πρωταθλήματος και θα διευρύνουν την διαφορά στην βαθμολογία.

Το πρώτο τέρμα σημείωσε ο Κώστας Σαλπιγγίδης, περίπου στο 20λεπτο του παιχνιδιού, ενώ ακολούθησαν δύο τέρματα από τον Βασίλη Παπαδόπουλο. Το 2-0 έγινε σε κρίσιμο σημείο, λίγο πριν από την λήξη του α΄ ημιχρόνου και το 3-0 στην αρχή του β΄ ημιχρόνου. Ο Β. Παπαδόπουλος έφτασε στα δέκα (10) τέρματα, όσα έχει ο Κοσμάς Γκέκας, ενώ ο Κ. Σαλπιγγίδης έγινε ο ένατος σκόρερ του Α.Ο.Κ. στο φετινό πρωτάθλημα. Είναι δείγμα της «πολυφωνίας» που έχει στην επίθεση, αν και διαθέτει δύο εξαιρετικούς «στράικερ», τον Κ. Γκέκα και τον Β. Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής ημέρας είναι τα ακόλουθα: Πανθρακικός-Άρης Αβάτου 1-1, Αναγέννηση Επανομής-Ορέστης Ορεστιάδας 1-1, Άρης Πετεινού-Νίκη Ευκαρπίας 1-2, Απόλλων Παραλιμνίου-Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 2-0, Νέστος Χρυσούπολης-Καβάλα 0-3, Δόξα Δράμας-Βέροια 4-1, Αετός Βαρβάρας-Χανιώτης 0-0, Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας-Θερμαϊκός 1-0, Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης-Θύελλα Σαρακηνών 2-1.

Η βαθμολογία του ομίλου είναι η ακόλουθη: Καβάλα 34 βαθμοί, Νέστος Χρυσούπολης 26, Ορέστης Ορεστιάδας 23, Απόλλων Παραλιμνίου 23, Θερμαϊκός 23, Πανθρακικός 21, Χανιώτης 21, Νίκη Ευκαρπίας 17, Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας 17, Άρης Αβάτου 15, Θύελλα Σαρακηνών 15, Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης 11, Δόξα Δράμας 10, Αναγέννηση Επανομής 10. Άρης Πετεινού 8,  Αετός Βαρβάρας 8, Βέροια 7.

Την 13η αγωνιστική ημέρα θα διεξαχθούν τα παιχνίδια: Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας Ημαθίας-Καβάλα, Νίκη Ευκαρπίας-Απόλλων Παραλιμνίου, Βέροια-Νέστος Χρυσούπολης, Χανιώτης-Άρης Πετεινού, Θερμαϊκός-Δόξα Δράμας, Ορέστης Ορεστιάδας-Αετός Βαρβάρας, Άρης Αβάτου-Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας, Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης-Αναγέννηση Επανομής, Θύελλα Σαρακηνών-Πανθρακικός.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ