Ο συνδυασμός «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία», με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης για την πραγματοποίηση παρεμβάσεων στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, σχολιάζει: «Με περισπούδαστο δελτίο Τύπου της 25ης Μαΐου 2023, συνοδευόμενο από φωτογραφίες, η διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, μας ενημέρωσε ότι υπογράφηκε σύμβαση με ανάδοχο έργου προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ, που αφορούσε στην συντήρηση του υφιστάμενου εθνικού οδικού δικτύου στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας. Ωστόσο, με μία απλή ανάγνωση της μελέτης, μαθαίνουμε ότι για το έργο προβλέπεται η κατασκευή 50.000 τετραγωνικών μέτρων ασφαλτοτάπητα, που θα τοποθετηθεί επάνω σε υφιστάμενο. Με δεδομένο ότι, το μέσο πλάτος της διατομής εθνικής οδού είναι από 9 έως 11 μέτρα, με τα 50.000 τετραγωνικά μέτρα θα συντηρηθούν επί της ουσίας, το πολύ 5 χιλιόμετρα δρόμου, μαζί φυσικά με τις νέες διαγραμμίσεις και την σήμανση.

Αυτό λοιπόν το «περισπούδαστο» έργο, μας πασάρει η διοίκηση της Περιφέρειας ως επίτευγμα, επιμένοντας στην λογική της επικοινωνιακής επίθεσης και του εντυπωσιασμού, μακριά από μεγάλα έργα που έχει ανάγκη η Περιφέρεια, έργα που θα βελτίωναν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και θα προσέβλεπαν στην ανάπτυξη. Αντί αυτών, εφαρμόζει επικοινωνιακές πρακτικές, χάιδεμα αυτιών, υποσχέσεις και δημιουργία στρατιάς ευνοούμενων ψηφοφόρων με ρουσφετάκια.

Υ.Γ. Προς την διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Πιστεύουμε ότι, την επόμενη φορά θα μας στείλετε φωτογραφίες όχι μέσα από τα γραφεία σας, αλλά μπροστά στα μπαλώματα, που τελικά είναι τα μόνα που μπορείτε να κάνετε!».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ