Το 15ο Kids Οpen ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Καβάλας πέρασε στην ιστορία

0

Στην Καβάλα διεξήχθη, την Κυριακή 14 Μαΐου 2023, το 15ο Kids Open ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, στο κλειστό γυμναστήριο του δημοτικού αθλητικού κέντρου «Αλεξάνδρα Δημόγλου». Η διοργάνωση, που είναι από τις σημαντικότερες στην περιοχή, συγκέντρωσε 40 σωματεία από την βόρεια Ελλάδα και περισσότερους από 600 μικρούς αθλητές και μικρές αθλήτριες. Ο Αθλητικός Σύλλογος ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Καβάλας συμμετείχε με 75 αθλητές και αθλήτριες, που έδειξαν το εξαιρετικό αγωνιστικό επίπεδο τους.

Σε δελτίο Τύπου αναφέρονται τα ακόλουθα: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της συνάντησης. Αρχικά, ευγνωμονούμε τους εθελοντές, τους γονείς των παιδιών, τα μέλη του συλλόγου μας και τους υποστηρικτές, που με την παρουσία και την συμμετοχή τους, χάρισαν ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός. Η παρουσία τους αποτέλεσε έναν τιμητικό παράγοντα. Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε τον μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, κ. Στέφανο, τον βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννη Πασχαλίδη, τον αντιπεριφερειάρχη ανάπτυξης, Αρχέλαο Γρανά, τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο αλιείας, Ανδρέα Καραγιώργη, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Καβάλας, Κωνσταντίνο Πεφάνη, τον αντιδήμαρχο πολιτισμού Δήμου Καβάλας, Απόστολο Μουμτσάκη, την δημοτική σύμβουλο και υποψήφια δήμαρχο, Αναστασία Ιωσηφίδου, την πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Καβάλας, Φωτεινή Κόγια, την υποψήφια βουλευτή Καβάλας με την Νέα Δημοκρατία, Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου, την υποψήφια βουλευτή Καβάλας με το ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝ.ΑΛ., Ευστρατία Χριστοδούλου και τον πρόεδρο του συλλόγου ατόμων με αναπηρίες Νομού Καβάλας, Σμάραγδο Κρεμμύδα.

Για να διασφαλιστεί η υγεία των αθλητών, ήταν παρόντες ο γιατρός, Γιώργος Τζίκος και μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης-Παράρτημα Νομού Καβάλας, τα οποία είχαν την ευθύνη της απρόσκοπτης διεξαγωγής των αγώνων. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με την αρωγή του Δήμου Καβάλας και της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον δήμαρχο Καβάλας, Θεόδωρο Μουριάδη και τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Αλέξη Πολίτη, για την ανεκτίμητη υποστήριξή τους στην προσπάθειά μας.

Ο δάσκαλος του συλλόγου, Χάρης Παλτόγλου, θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους τους αθλητές, για την αφοσίωση και την επίδοσή τους στο άθλημα του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ.

Τέλος, θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στο προσωπικό του Δήμου Καβάλας, καθώς και στο προσωπικό του κλειστού γυμναστηρίου της Καλαμίτσας, για την άψογη συνεργασία και την εξαιρετική φιλοξενία που μας προσέφεραν. Χωρίς την πολύτιμη συμβολή και την επαγγελματική τους προσέγγιση, η διοργάνωση δεν θα είχε επιτύχει την αίγλη.

Διεξήχθη στο δημοτικό αθλητικό κέντρο “Αλεξάνδρα Δήμογλου”, η ετήσια διοργάνωση Kids Open ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ

Το 15ο Kids Open Ταεκβοντό Καβάλας πέρασε στην ιστορία και αποτέλεσε μία ανεπανάληπτη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες, καθώς ενώθηκαν οι προσπάθειες, οι ικανότητες και ο αθλητισμός, σε ένα πνεύμα αλληλεγγύης και ανταγωνισμού. Οι νέοι αθλητές απέδειξαν το ταλέντο και την αφοσίωσή τους στο άθλημα, ενώ η παρουσία ξεχωριστών προσώπων από τον χώρο της πολιτικής και του αθλητισμού, έδωσε ακόμα μεγαλύτερη αξία στην εκδήλωση.

Ο σύλλογος ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Καβάλας δεσμεύεται να συνεχίσει την προώθηση του αθλήματος και την υποστήριξη των νέων αθλητών, προσφέροντας τις καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης και ανάπτυξης. Με την υποστήριξη όλων των ενδιαφερομένων, θα συνεχίσουμε να οργανώνουμε ανάλογες αθλητικές εκδηλώσεις και πρωταθλήματα, προσφέροντας στους νέους αθλητές, την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να αποκτήσουν αθλητική εμπειρία.

Εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες και σε όλους όσοι παρακολούθησαν την διοργάνωση, δημιουργώντας κλίμα ενθουσιασμού και ενίσχυσης των νέων αθλητών. Η παρουσία τους συνέβαλε στην επιτυχία και μας έδωσε την αίσθηση, ότι ο αθλητισμός ενώνει και δημιουργεί δυνατούς δεσμούς μεταξύ όλων. Με αισιοδοξία και αφοσίωση, συνεχίζουμε να προάγουμε το ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ και να εμπνέουμε τους νέους αθλητές να επιτύχουν τους στόχους τους. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν και υποστήριξαν αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός και αναμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη διοργάνωση».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ